.

.

Интелигентен температурен Регулатор, Универсален Изход за Аларма Ключ Сензор за Контрол на Температурата на Охлаждане на Хладилника за Ферментатор за Оранжерии(#1

Интелигентен температурен Регулатор, Универсален Изход за Аларма Ключ Сензор за Контрол на Температурата на Охлаждане

BGN 14.24

Наличност
На склад

Водоустойчивый сонда : Входен сигнал измерване приема водоустойчивый сонда NTC10 K, актуализираната тарифа 4 пъти в секунда, а точността е висока. Точността на контрол на температурата на 1℃ : Обхват на измерване на температурата и на измерване е от -19℃-99℃, а точността на контрол на температурата е 1℃, мощен и надежден.Функция за преобразуване на режима : Елате с функция за преобразуване на режима на охлаждане, отопление и за авариен изход, контрол на температурата приема начина хистерезис, потребителски настройки и опции на управлението се задават отделно.Корекция на температура и аларма за липса на : Имайте закъснение на компресора регламентирана, корекция на температура, аларма за липса на компресора работи според предварително инсталирана програмата след отказ сензор, etc.Добра гъвкавост : Тези прости продукти за контрол на температура и аларма притежават добра гъвкавост, подходящи за замразяване и охлаждане морски дарове, бойлери и други съоръжения и места.Функция : 1. Функция за преобразуване на режима : Елате с функция за преобразуване на режима на охлаждане, отопление и за авариен изход, контрол на температурата приема начина хистерезис, потребителски настройки и опции на управлението са определени separately2. Корекция на температура и аларма за липса на : Обладайте закъснение на компресора регулируема, корекция на температурата, аларма липса на компресора работи според предварително инсталирана програмата след отказ сензор, etc.3. Добра многосторонность : Този прост контрол на температурата и продукти аларма имат добра многосторонность, подходяща за замръзват и рефрижерации, машини, морски дарове, бойлери и други съоръжения и места4. Точността на контрол на температурата на 1℃ : Редица контрол на температурата и измервания от -19℃-99℃, и точността на контрол на температурата на 1℃, мощен и reliable5. Водоустойчивый сонда : Входен сигнал измерване приема сонда NTC10 K водоустойчивый, актуализираната тарифа 4 времена в секунда, а точността на high Specification : Тип деталя : Цифров Controller Model температура : XD-W200 Temperature Редица контрол на температура : -19℃-99℃Редица измерване на температура : -19℃-99℃Точността на контрол на температурата : 1℃Входния сигнал, измерване : NTC10 K водоустойчив probe Refresh Скорост : 4 пъти/сек Околна среда : -30~60℃ влажност : 20% -85% Тип изход : релеен изход максимално 10А на Списъка с пакети : 1 x цифров регулатор на температурата Забележка : Уикенд и входни кабели трябва да бъдат свързани към съответните терминали в строго съответствие със схемата на свързване.

Опции за продукта

Item Type:
Digital Temperature Controller
Model:
XD-W200
Temperature Control Range:
-19℃-99℃
Temperature Measurement Range:
-19℃-99℃
Temperature Control Accuracy:
1℃
Measurement Input:
NTC10K waterproof probe
Refresh Rate:
4 Times/sec
Use Environment:
-30~60℃, Humidity
Output Type:
Relay output maximum 10A
Package List:
1 x Digital Temperature Controller :
The output and input wires must be connected to the corresponding terminals in strict accordance with the wiring diagram. :

Свързани продукти