.

.

Малък Бет Аквариум, Аквариумный Аквариум Комплект с Led Подсветка, 3/5 Литра Бета Аквариум Комплект, Рибно Купа Аксесоари за Влечуги, Медузи Златни Рибки, Скариди Мъх ?

Малък Бет Аквариум, Аквариумный Аквариум Комплект с Led Подсветка, 3/5 Литра Бета Аквариум Комплект, Рибно Купа Аксесоари

BGN 23.99

Наличност
На склад

???? 【Best Small Fish Tank Set】 : Офис тенис на квадратен аквариум 3/5 галон от акрил, стъкло може да се повиши бетту, гупи, риба-ангел, други декоративни риби, костенурка, рептилию, медуза, скариди, мъх, раци и насекоми.Добавете мини-светило в горната част на резервоара, за да куб може да се използва като украса на вашата стая.(Продукти включва 1 x аквариум, 1 x дистанционно управление, 1 x малка led светлина, 1 x имитация на растенията, 3 x корали, 1 x опаковка декоративен камък, чакъл, не включва риба). ???? 【Източник на захранване】 : енергийно ефективно светодиодно осветление USB power с 7 ослепителен варианти на цвят (бял, син, зелен, амбър, аква, лилаво или червено), за ярко осветяване на вашата риба.Аквариум светлини може да се включва или изключва за лесна работа през нощта. ???? 【Многоцелеви стартов комплект аквариум】 : Идеален стартов аквариум за деца, микро-озеленяване тен риба, мини аквариум, посаженный резервоар, терариум растения, терариум насекоми, кутия за хранене на дребни влечуги и декоративни растения, басейн за хранене на морски водорасли и малки корали, дори като детски пари в банки. ????【Лесна употреба】 : от Една страна, за да запази прозрачен вътрешен резервоар, другата ръка, за да запази външната дограма, дърпа в обратна посока може да започне аквариум.Той е с дупка за хранене в горната част, което позволява да се хранят с риба, без да отваряте капака на аквариума.Повърхността на аквариума е гладък и лесен за почистване. ????【Най-добрият избор за подарък】 : Този мини-aquarium-най-големият подарък, който можете да изпратите на своите деца, съученици, приятели, колеги и семейството на фестивални дни или в дните на раждането. 100% удовлетвореност на клиентите, е 30 дни връщане на парите и 24 месеца гаранция.Ако имате някакви въпроси, ние обещаваме да ви реши проблема в рамките на 24 часа.Oltraman small fish tank set-идеален стартов аквариум за всеки начинаещ акварист.Този малък аквариум-вашият стартов комплект за най-добър домашен аквариум.Това е идеалният размер за начинаещи и е предназначен за лесна настройка.Този аквариум е подходящ също и за деца, и тези, които искат да започнат с по-малки аквариуми.

Опции за продукта

Свързани продукти