.

.

7 бр. Лилаво, Синьо Бродирани Лепенки за Устни/Червило Ютия Върху Кръпка Шиене На блестках САМ Облекло Апликация на Дрехи Мотив за Жена Момиче Марка Кръпка (лилаво)

7 бр. Лилаво, Синьо Бродирани Лепенки за Устни/Червило Ютия Върху Кръпка Шиене На блестках САМ Облекло Апликация на Дрехи

BGN 9.59

Наличност
На склад

Чудесен креативен аксесоар за бижута направи си САМ за проекти, които са ръчно изработени.Апликация и бродирани кръпки, които могат да бъдат изгладени за ризи, дънки, шапки, bluzkah, панталони, поли, раници и т.н., Ако по дрехите има счупени дупки и белези можете да използвате тези петна за прикритие, както и ярки цветове и специални модели ги правят по-привлекателни.Костюм за случая : Годишнина, Годеж, Подарък, Сватба, направи си САМ.Забележка : На обратната страна На band-спин не е лепило.Трябва да шият дрехи.Кръст Бод Пакетът включва : 7 бр. Пайети петна.(размерът на продукти както е показано.).Инструкции : 1. За да запазите гърба си чисти преди използване на ютия, кликнете върху ютия, за да регулирате температурата в съответствие с точка на дрехи. 2. Поставете кърпа на подходящо място, там има термоплавкий лепило отстрани на дрехи (лепило не се скъса), загрейте ютията, от другата гладене 30-60 секунди преди да задната част на расплавилась, а след това от предната гладене 1-2 минути. 3. Ако у дома няма ютия, можете също да използвате една и съща цветова линия, която ще се прилага на плат за дрехи.Подредба и употреба : може да се гали или шият към любимия сумкам, облекло, обувки и шляпам, да прави с ръцете си творчество, елегантност и мода.Бельо може да се носи и носи за покриване на дупки.Когато дрехи испачкана петна, можете да ги покриете с кърпа.в началото облекло изглежда монотонен, можете да изберете индивидуална плат за украса, а след това има различни дрехи.Може да имате много идеи : можете да го шият на черги, възглавници и възглавници; сложим точка на пуловер и риза; украса на малката пола на детето, малка заколку за коса, обръч; да го използвате в обувките, чантата си ключа, да го украси; да кърпа паста малярная, дори и използвайте двустранно лепило за фаянс, мебели, навсякъде, всички пунктирно и ярко.тъканта, паста също е подходящ за шиене, ръчна бродерия, както шиене навсякъде, където ви харесва, всичко, което искате, всичко зависи от вас.

Опции за продукта

Свързани продукти