.

.

Click N' Play Transport Car Carrier Камион, натоварен от автомобили, пътни знаци и много други. Задържането до 28 машини. Jumbo 22 Long

Click N' Play Transport Car Carrier Камион, натоварен от автомобили, пътни знаци и много други. Задържането до 28 машини.

BGN 8.48

Наличност
На склад

Jumbo tractor trailer car transporting камион е оборудван с вграден калъф за носене с 26 слота.Комплектът включва 8 гласове под натиска на автомобили, 1 мини камион, 4 строителни знака и 2 конуса.Има слайд-изложени на дръжката в горната част на камиона, така че вашето дете може да го използвате като своята практика за носене на ръка, е подходящ за съхранение на кибритена кутия или горещи джанти автомобили!.Чудесен подарък!И ще пази вас, децата, заети с часове!.Помага за подобряване на въображаеми умения на детето.Размери на камиона в инчове; 22" L x 7,75" H x 4" W. Дръжте децата си заети в продължение на няколко часа с тези "jumbo tractor trailer car превозвача".Комплектът включва 8 на автомобили, мини камион, пътни знаци и много други!.Задната част на камион в действителност представлява калъф за носене на автомобилни играчки с прибиращ се дръжка, с 26 слотове, които могат да се настанят до 24 автомобила и 2 мини-камион.Идеален за съхранение на кибритена коробков или горещи колесни превозни средства.

Опции за продукта

Свързани продукти