.

.

Umrah Mubarak Banner Eid Mubarak Banner Gold GlitterEid Mubarak Decorations | Eid Mubarak Party Decorations Доставки Eid Mubarak Party Decorations(Злато и черен)

Umrah Mubarak Banner Eid Mubarak Banner Gold GlitterEid Mubarak Decorations | Eid Mubarak Party Decorations Доставки Eid

BGN 6.87

Наличност
На склад

[Че получавате] : 1 бр. Ейд ал-Фитр, лозунгът, е много подходящ за Айд ал-Фитр.Добавете много атмосфера на парти незабравимо!Забележка : при получаване на стоката букви card състав и лента ще се продава отделно, трябва да свържете вашия банер от себе си. [Декорация на партита] : Банери от висококачествен картон и мигащи букви.Картон е много дебел и лъскав, и той ще изглежда по-лъскава на открито или на слънце.Силна тематична обстановка!. [Дизайн] : Висококачествени материали, за да отговарят на вашите нужди като ни дизайн на продукта подчертае вашето събрание, и вашето удовлетворение е нашата чест.Събират се нуждаят най-малко неприятен. [Подходящи за декорация] : Той е много подходящ за захващане за клоните и тавани, а също така на стената, с десертными маси, фонами и целия банкет пространство.Цялостното цветово оформление също е много подходящ за вашия украса. [Качествено обслужване] : за Да ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване, всички наши продукти са предоставени от дружеството .По всички въпроси, свързани с доставка, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, за да реши този проблем.Параметри : Състояние : напълно нов Тип продукт : Брилянтно банер Умра Мубарак Материал : блестящ Цвят : злато и черно на Помещение включва : 1 златен и черен банер Умра Мубарак Забележка : 1. Само за декоративни цели, това не е съедобно и, моля, не го използвайте във фурна или микровълнова печка. 2. Цветът, показан на снимките може да се различават малко от действителния продукт се дължи на различни монитори или други фактори.И моля, нека известно отклонение в дължината от-за ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Свързани продукти