.

.

Колела или Токчета Пол Покажи на Тема Вечерни Снимки на Фона Момче или момиче Baby Shower Фон Розово или Синьо Пол Покажи Вечерни Украса на Доставка Тортата на Масата Ба?

Колела или Токчета Пол Покажи на Тема Вечерни Снимки на Фона Момче или момиче Baby Shower Фон Розово или Синьо Пол Покажи

BGN 7.02

Наличност
На склад

❤ Mailto : Mailto : само 1 бр. фон.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени.Бялото злато всъщност не е златна светлина, това е ефекта на златна светкавица фон. ❤ Размер : 5(W) x 3(H)ft / 150 x 100cm Компактни, сгъваеми и многократно Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен. ❤ Качество : Винил.Лек и лесен за употреба.лесен за носене, здрава и без бръчки.Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект. ❤ На употреба : Предмет в сгънат вид.В резултат на това се образува гънка.Методи за възстановяване са следните : плътно се разточва патрон,а след това просто изчакайте 2-4 дни.Бръчки и гънки почти изчезват.При необходимост задната повърхност може да прогладить парна ютия, но не и суха.Прогладьте го на слаб огън. ❤ Случаи : - идеален за сватби, детски душ,партита, новородени,фестивали,декорация на дома ,партита на открито,деца и видео декори или дисплеи.Също така е идеално за снимки на домашни любимци, снимки на продукти, Youtbe, facebook,видео и DIY снимка щандове.Кръст Бод Пакет Съдържание _BOS_ 1 бр. 5x3 фута фон за снимки (сгъваема). _BOS_ Фонови влакчета и клипове в комплекта не са включени.Използване на методи с използване на фонови скоби за захващане на основата.Или препоръчват да се използват за това и самозалепващи куки, които временно се придържат към стената.Забележка : _BOS_ 1. За да се улесни транспортирането и опаковката, ще се сгъва плат фон картички, в резултат на гънки (няколко пъти) Не се притеснявайте, няма да се отрази на използване, метод за възстановяване, както следва : a.Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и сухо гладене.b.Дръж го, и да чака 3-4 дни. ✿ 2. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. ✿ 3. Произход трябва да се пазят дистанция, за да правите снимки.Освен това, много широкоформатни изображения може да изглежда малко пикселизированными, когато се вгледате в тях е близо, но аз съм за това, че за капки се използват само подходящи изображения, за да се осигури максимално реалистичен вид.

Опции за продукта

Свързани продукти