.

.

Коледен Банер Натурален Дъждовния Сезон Три Ladybugs Добре Дошли на Банер За Стени Крытое Веранда Външна Врата на Хелоуин, Коледа, Рожден Ден на Карнавала Вечерни Укра?

Коледен Банер Натурален Дъждовния Сезон Три Ladybugs Добре Дошли на Банер За Стени Крытое Веранда Външна Врата на Хелоуин,

BGN 29.52

Наличност
На склад

[Описание на материала] 100% полиестер, лесен за почистване, устойчив на разкъсване, устойчив на uv устойчиви и избледняват, печатане на тъкани представя ярки и живи цветове, и не избледнява или не избледнява лесно след продължителна употреба; този банер сгъваем, лек, лесен за носене и лесно да се съхранява за следваща употреба. [Размер] 180 x 90 cm/70,8 x 35,4 инча, достатъчно за декорация рожден ден и вечерни снимки, добавяне на допълнителен щрих на вашия рожден ден. [Приложими сценарии], Те са подходящи за такива фестивали като Хелоуин и Коледа, нощни партита, събирания с приятели и т.н., можете да Го окачите на лодки, автомобили, градини, барове, etc.като украса.Окачени тези банери, вие ще можете да почувствате романтичната атмосфера на празнични партита. [Структура аксесоари] Съдържа банер Хелоуин с кръгла дупка с диаметър 1,2 см всеки ъгъл на банера.Метални кръгли дупки, износоустойчиви, можете да окачите навсякъде, където искате да се мотае само с помощта на въже, така че може много добре да усетите празничната атмосфера. [Специални инструкции] Допуска ръчно и машинно пране, да не се избелва, глади при ниска температура.Тези данни за размера са нормални поради различни методи на измерване.Грешка е в рамките на 1-3 виж *Използвайте този орнамент банер врати Хелоуин, за да направите вашия дом пълен с жизненост, като начален знак за празнични партита, засилване на силна атмосфера и добави на шега към партито.*Това е празнично и интересна украса може да привлече вниманието на любопитни нарушители на спокойствието.Зарадвайте гостите на партито и нека те незабавно се вписват в Хелоуин! *В четирите ъгъла на банер има кръгъл отвор с диаметър 1,2 виж Метален кръгъл отвор устойчив на абразия.Трябва само да го закачите навсякъде с помощта на въже. *Банер 180 x 90 cm/70,8 x 35,4 инча е идеален за всяка прилична среща, която се организира у дома или на открито.*Уникален дизайн създава пълна празнична атмосфера и незабравими спомени.Това също е идеалният фон, реквизит за снимки и съживяването на вашето събитие.

Опции за продукта

Свързани продукти