.

.

MALLMALL6 ТОЙ е Възкръснал Банер Великденски Вечерни Украса Религиозни Празнични Аксесоари Предварително Натянутый Блестящ Знак Кръст Модели са Готови да се Мотае Ст?

MALLMALL6 ТОЙ е Възкръснал Банер Великденски Вечерни Украса Религиозни Празнични Аксесоари Предварително Натянутый Блестящ

BGN 5.59

Наличност
На склад

[He is risen Banner] Нашето знаме HE IS RISEN с модели от 2 кръстове, което е предназначено за Великден, а също за празника на Христос.За разлика от банери от зебло, нашият блестящ банер ще бъде по-привлекателен и блестящи за вашите снимки. [NO САМ Package] Нашият пакет включва 1бр HE IS RISEN banner, 8.2 ft.Ти просто трябва да го закачите на това е да се добави едно чудесно допълнение към вашето парти.Освен това, в съответствие с вашия проект, можете да настроите продължителността на този банер. [Висококачествени материали] Този банер направен е от златисто, лилаво брилянтен картон, не само екологично чисти и действително нетоксичен, но и лесно переносимого на вашата партия заради ниско тегло. [Великденски вечерни аксесоари] чудесно за великден партита, на религиозен празник, Честит ден на Великден, на пролетния празник и т.н. [Широко приложение] идеален за захващане на входа на парти, полицата за рафт, на клоните и тавани, както и на фона на стената, подвешивая десертни маси, декори и други места за партита. 8.2 ft.No Домашно, предварително натянутый банер.В съответствие с вашия проект, можете да настроите продължителността на този банер.За разлика от банер от зебло, нашият блестящ банер по-привлекателна.Отличен за великден партита, на религиозен празник, Честит ден на Великден, на пролетния празник и т.н. Е идеален за захващане на входа на парти, полицата за рафт, на клоните и таваните, или на фона на стената, десертни маси и т.н., Великденски декорации са необходими.Нашият банер, предназначени за Великден, който е празник на Христос.Нашият банер HE IS RISEN с шарени 2 кръстове и блестящ материал ще бъде по-привлекателен и блестящи за вашите снимки.

Опции за продукта

Свързани продукти