.

.

VEGER Преносимо Зарядно за iPhone Вградени Кабели за Бързо Зареждане на USB C Slim 10000 Power Bank, монтиран на стената Включете USB Батерия за iPhone, iPad, Samsung More Телефони Таблети (черен)

VEGER Преносимо Зарядно за iPhone Вградени Кабели за Бързо Зареждане на USB C Slim 10000 Power Bank, монтиран на стената

BGN 27.19

Наличност
На склад

【Преносимо зарядно устройство с вградени кабели】 : VEGER 10000 ма преносимо зарядно за телефон, построена в 3 видове кабели, Mirco USB, USB C и други видове кабели, вграден щепсел за променлив ток, позволява да се зарежда директно от контакта, повече не е нужно да носите адаптер навсякъде.Прекрасен штекерный батерия за бизнес пътуване или дори у дома. (Забележка : кабели ще бъде по-лесно да вървят в хоризонтална посока). 【Преносимо зарядно за няколко устройства】 : Това е преносимо зарядно за телефон, разработен с 4 изхода. 2 кабел отнемането на такси и допълнителни изходи USB, C и USB A. Той поддържа едновременно зареждане на 4 устройства.Двунаправленные пристанища Type-C работят като вход и изход.Той може да зарежда вашите устройства USB C или се зарежда самата банка захранване само чрез един прост порт. 【Тънък размер, но мощен капацитет】 : Коварен преносимо зарядно е с компактен размер общо 5.9 x 2.7 x 0.72 инча, но това е много мощен и издръжлив банка хранене. Пълен капацитет на батерията 10000 ма прави вашите устройства пълни с енергия, че е идеално и удобно за изпълнение. 【Универсална широка съвместимост】 : Преносимо зарядно VEGER широко съвместим с всички i Phone, i Pad, Samsung, Google Pixel, планшетами.Най-доброто преносимо зарядно за i Phone 13/12/11 серия, i Pad Pro 2021/2020, Samsung Galaxy S21 / S20, Google Pixel 5/4 и на други телефони-таблети. 【Сигурна защита】 Сертификат UL2056, интелигентната IC осигурява защита от късо съединение на захранването, защита от претоварване работен ток, пренапрежение и прегряване за да се гарантира безопасно зареждане.Доверявайки се получи power bank от VEGER, някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас за задоволителни решения.Вграден 3 вида кабели и USB порт A, USB порт C, можете да зареждате 4 устройства едновременно макс, зарядно устройство, USB съвместим с повечето устройства на 5 V, които презареждат от USB порта A или USB порта C. Това е преносимо зарядно VEGER здраво съвместим с i Phone 12/11, i Pad Pro 2021/2020, Samsung Galaxy S21 / S20, Google Pixel 5/4 и на други телефони - планшетами. Банка хранене 5 в 1.Преносимо зарядно построена видове кабели, Mirco USB, Type C и други пълни 3 видове кабели, за да зададете повечето мобилни телефони веднага, штепсельная вилица стени AC и порт Mirco USB, за да се запълни напълно батерията заряжателя в продължение на 6 часа точно, не трябва да приемат и други допълнителни кабели или адаптера.Просто не се колебайте да отидете на улицата с този мощен акумулатор.На разположение за пътуване със самолет.Преносимо зарядно VEGER 38.5 Wh plug-in, предназначени за бизнес пътувания или пътувания със самолет, можете да носите със себе си в самолета, без да се притеснявате за липса на батерията по време на пътуването.

Опции за продукта

Свързани продукти