.

.

Haowecib Пъзел Купата на Захранващото Здрав Бавно Захранващото Куче Купа Бавно Куче Купа Бавно Храна Захранващото Против Задушаване за Бързи Консуматори, за да се Нам?

Haowecib Пъзел Купата на Захранващото Здрав Бавно Захранващото Куче Купа Бавно Куче Купа Бавно Храна Захранващото Против

BGN 8.63

Наличност
На склад

Външния ръб е изработен от материал, действително нетоксичен, без миризма, безопасен и здравословен, естествен и екологично чист.Изработен е от меламинового материал, здрав и издръжлив, той не ще се счупи, ако укусите, и живота повече.Дъното е снабдено с неплъзгащи гума, не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец опрокинет купа с ориз, така че вашият домашен любимец ще може да има комфортно.Изчистен дизайн на чашата отстрани, красив и щедър, както и удобен дизайн на ръкохватката, лесно избиран и за инсталиране.Стабилна конструкция от три хемороиди може да попречи на домашни любимци има прекалено бързо и прекалено много, а храната пада на земята.Функция : 1. Изчистен дизайн на чашата отстрани, красив и щедър, както и удобен дизайн на ръкохватката, лесно избиран и за инсталиране.2. Изработен е от меламинового материал, здрав и издръжлив, той не ще бъде разбито, ако укусите, и живота повече.3. Дъното е снабдено с неплъзгащи гума, не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец опрокинет купа с ориз, така че вашият домашен любимец ще може да има комфортно.4. Външния ръб е изработен от материал, действително нетоксичен, без миризма, безопасен и здравословен, естествен и екологично чист.5. Стабилна конструкция с три ворсами може да попречи на домашни любимци има прекалено бързо и прекалено много, а храната пада на земята.Спецификация : Тип елемент : Пет Slow Eating BowlМатериал : МеламинуПаковка Списък : 1 x Пет Slow Eating Bowl.

Опции за продукта

Свързани продукти