.

.

KESYOO 2 бр. Хелоуин Зърното Смешно Новородени Dummy Деца Успокои Играчка Грижи Аксесоари в Червено (Вампир, Предназначени) Декорации за Партита за Хелоуин

KESYOO 2 бр. Хелоуин Зърното Смешно Новородени Dummy Деца Успокои Играчка Грижи Аксесоари в Червено (Вампир, Предназначени)

BGN 4.39

Наличност
На склад

чудесен аксесоар за бебета, когато те не могат да пият мляко!.Добър подарък за помиряване на бебета.Изработен от безопасен силикон и е проектиран с форма на устните, забавен и здрав.Родителите са лесни за почистване, тези биберони.Забавен стил ще се развесели, когато детето наденет го!Описание на Този продукт е изработен от безопасен силикон и е проектиран с творческа форма, забавна и здрава.Родителите са лесни за почистване, тези биберони.Уникален стил ще се развесели, когато детето наденет го!най-добрият аксесоар за децата, когато те не могат да пият мляко!Добър подарък за помиряване на бебета.Характеристики - Цвят : червен. - Материал : силикон. - Размер : около 5. 5x4x0. 5 см; и 2. 17x1. 57x0. 20 инча. - Изработен от безопасен силикон и е проектиран с форма на устните, забавен и здрав. - Родителите са лесни за почистване, тези биберони. - чудесен аксесоар за бебета, когато те не могат да пият мляко!- Забавен стил ще се развесели, когато детето наденет го!- Добър подарък за помиряване на бебета.Пакетът включва 2 x v.

Опции за продукта

Свързани продукти