.

.

Lofaris Свети Валентин Фон за Снимки 7x5FT Червена топка Сърцето на Мечка кукла Подарък Роза Фон за свети Валентин Романтичната Любов Фотосесия на Фона Вечерни DecorCouple Мо?

Lofaris Свети Валентин Фон за Снимки 7x5FT Червена топка Сърцето на Мечка кукла Подарък Роза Фон за свети Валентин Романтичната

BGN 15.82

Наличност
На склад

Материал и опаковката : Изработен е от винил, не избледняват, не се отразява матиран, силна светлина блокира.Само 1 бр фон без стойка или клипове.Размер и цвят : W x L=7x5ft, високо-технологична 3 D-печат, реалистични цветове.Широко приложение : Нашето минало може да се използва като фотографски фонове, банер за торта, боядисани стени, празник, фотографско студио, видеозаснемане, отразяване на живо и така нататък.Топли съвети : Дръж фон, или го увийте в телефона, за да намалите гънките, или използвайте ютия с ниска температура, за да загрее задната страна.Предимство на Директна доставка с фабрики, екип от дизайнери, персонализирани настройки, лесен за носене, да се изградят силни фотографски ефекти.Просто не се колебайте да се свържете с нас, ако трябва да се коригира, изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени).Добре дошли в Лофарис!Винаги сме тук и ви очакваме.Подробна информация 1. Материал : Отличен винил, дълготраен блясък, дебела кърпа, силна заключване светлина, приятна вертикалата, не е лесно да се сгъва. 2. Mailto : Само 1 бр. фон, поставка или скоби не са включени. 3. Цвят : Отпечатан е висока-цифрово отпечатването 3 D, определени детайли, превъзходна обработка на цветовете.Предимството на Лек, лесен за носене, може да се вземе по много места, дълго време се използва, е полезно за shutterbug, направени снимките са силен визуален ефект.Лична настройка Можете да се свържете с нас по електронната поща и да ни уведомите за желания от вас размер, цвят или текст, ние ще направим това за вас.Вашето удовлетворение е нашата единствена цел.Предпазни мерки при използване на продукти 1. Стоки ще бъдат изпратени в сгънат вид.Там може да се сгъва.Можете да се търкаля на фона на хартия в една тръба, кръг го отпред или отзад в рамките на 2-3 дни, а след това се търкаля с друга страна в рамките на 1-2 дни. 2. Дръж фон, а след това намерете подходящо разстояние, не е твърде далеч и не твърде близо, използвайте ютия с ниска температура, за отопление на задната част, просто бавно и внимателно. 3. Не е водоустойчив.Не се допирайте до него вода.1. Не стойте прекалено близо или далеч, за да направи снимки. 2. Всеки екран на компютъра е различно, така че цветовете могат да се различават леко.Ако имате някакви въпроси след получаване на фон, можете да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Благодаря, че ни отделихте ми време!.

Опции за продукта

Свързани продукти