.

.

GYA 7x5ft Автомобил Черно-Бял Мрежест Червен Рожден Ден Тематични Декори Състезателен Флаг Червен Снимка Фонове, за Снимки честит Рожден Ден на Банер Снимка на Щанда П?

GYA 7x5ft Автомобил Черно-Бял Мрежест Червен Рожден Ден Тематични Декори Състезателен Флаг Червен Снимка Фонове, за Снимки

BGN 10.66

Наличност
На склад

❤Материал : винил(висока резолюция и качество Лек, стоката ще бъде доставена в сгънат вид, лесен за съхранение и пренасяне. ❤Причина : Тя е подходяща за външни снимки,снимане на сватба,babyshow,партита, детски душ, рожден ден, фестивали, видео, ТЕЛЕВИЗИЯ на живо, You Tube,новородени ,деца и някои други орнаменти и т.н. ❤Ако има някакви гънки по-горе, моля, не се притеснявайте, плисе няма да се отрази на вашето използване.Навивам го на 2-5 дни, и бръчките са почти невидими.При необходимост прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и сухо гладене. ❤Тъй като ние добавяме доставка, може да бъде малък брой проблеми с гънки, моля, приемете, благодаря!!!.Ние сме много щастливи, че можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Ние имаме професионален проектантски и услуги екип.Ако имате някакви въпроси и се нуждаете от помощ, винаги можете да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Щастливи пазаруване.

Опции за продукта

Свързани продукти