.

.

Allenjoy 84x60 инча Аниме Децата Рожден Ден на Фона на Картун Червена Тухла на Стената Водопровод Костенурка Нинджа Момче Новородено Бебе Душ Децата Снимка Фон Украса фо?

Allenjoy 84x60 инча Аниме Децата Рожден Ден на Фона на Картун Червена Тухла на Стената Водопровод Костенурка Нинджа Момче

BGN 13.59

Наличност
На склад

【Кръст Бод Пакет】 : 1 бр. 7x5ft винил фон.Поставка,джоб за овчарски скок или скоби в комплекта НЕ са включени.Изпрати в сгънат вид. 【Материал】 : ВИНИЛ : В сравнение с други материали,винил е по-евтин и ярки на цвят,не отразяващи матиран,лек и лесен за носене и съхраняване. 【Използването на】 : Може да се използва като покривки, тапети, завеса за фон за фото студио, всякакви партита,аксесоари за дома или видео и т.н. Ще направи приятно развешивание на стената, дори и след парти!. 【Предимство】 : Оригинален дизайн,професионален производител на фона,персонализирана настройка,разумна цена,висококачествени продукти, бърза доставка,качествено следпродажбено обслужване. 【Топли съвети】 : Дръж фон, или го увийте в телефона, за да гънки; Желязо на гърба си с най-ниска температура, моля, не гладьте отпред заден план и не позволявайте на фон се докоснат до вода, защото това ще съсипе фон.Чудесно за децата рожден Ден на тема фото щанд Подпори.Също така може да се използва като украса на парти за момче момичета, Детски душ, рожден Ден ,фестивал и т.н. Може да се използва за момичета, момчета, кучета, рожден Ден ,детски душ,партита.Може да се използва за партийна фото снимки, видео запис, на живо и т.н., Може да се използва за украса на торта, на масата на банери или завеси и т.н. Може да се използва за украса на тапети в стаите и хола.Чудесно за децата рожден Ден на тема фото щанд Подпори.Също така може да се използва като украса на парти за момче момичета, Детски душ, рожден Ден ,фестивал и т.н. Може да се използва за момичета, момчета, кучета, рожден Ден ,детски душ,партита.Може да се използва за партийна фото снимки, видео запис, на живо и т.н., Може да се използва за украса на торта, на масата на банери или завеси и т.н. Може да се използва за украса на тапети в стаите и хола.

Опции за продукта

Свързани продукти