.

.

Ardorlove Блясък за устни База Хидратиращ Матиран Грим на Устните Грунд Базова Червило Материал направи си САМ Ръчно изработени от Прозрачна Глазура за устни Антиприг?

Ardorlove Блясък за устни База Хидратиращ Матиран Грим на Устните Грунд Базова Червило Материал направи си САМ Ръчно изработени

BGN 7.19

Наличност
На склад

【Направи си САМ Ръчно изработени】Тази основа за блясък за устни е много подходящ за проекти направи си САМ, които можете да направите своя собствена уникална, патентована формула на червило, много удобна. 【Лесна употреба】Можете да добавите различни цветове и капацитет в зависимост от вашите нужди.Само трябва да се подготвите основната боя за червило и производствени инструменти, за да го завърши.Това е просто и удобно да се направи. 【Здравословни съставки】Основните съставки на балсама за устни с високо качество, а дебелината на слоя за устни дебели и плътни.Това е чист вегетариански продукт, който се използва за направата на водонепропускливи и устойчиви червила. 【Овлажнява устните】Тази основа за блясък за устни е чудесен аксесоар за блясък за устни, които са ръчно изработени.Здравословни съставки, може да помогне хидратира устните и ги прави меки и гладки. 【Идеален подарък】Хидратиращ или матирана основа на гланц за устни, могат да отговарят на вашите различни нужди, не само за професионалните специалисти за красота, но и за начинаещи грим, можете да направите това у дома.Може да се използва като идеален подарък за млади момичета и възрастни, за да се наслаждавате с часове на забавни опити. 1.Сложете умерено количество основа за блясък за устни в найлонова торбичка. 2.Сложете умерено количество цветен паста(цветна паста=пигментоза на прах+ароматна копър). 3.Избършете найлонова торбичка няколко пъти, докато цветна паста и гланцова основа не смешаются равномерно. 4.Изрежете малка дупка с ножица, след това стиснете набор от блясък за устни в тръбичка, попълнете 70% тръба, не е твърде пълна.

Опции за продукта

Свързани продукти