.

.

Shanrya Bobbin Storage Box, Изискан Шевни Бобинный Кутия за Преносим Лесен Екологично Чист за домакинство за Офис

Shanrya Bobbin Storage Box, Изискан Шевни Бобинный Кутия за Преносим Лесен Екологично Чист за домакинство за Офис

BGN 7.75

Наличност
На склад

С 25 мрежи, тя може да се съхранява 25 различни цветни шевни конци с добро запечатване.Изработен от висококачествени материали, трайна, екологично чист и практичен.Полезен модел има предимства на компактна конструкция, малки размери, малко тегло, удобна за носене и удобен за употреба.Поставете шпульку с дърворезба в кутия в кутия, която е по-удобно да се съхранява и да предотврати загубата.Прозрачна кутия за съхранение ви дава възможност лесно да се намери правилната нишка и е идеалният аксесоар за вашата шевна машина.Изработен от висококачествени материали, трайна, екологично чист и практичен.С 25 мрежи, тя може да се съхранява 25 различни цветни шевни конци с добро запечатване.Поставете шпульку с дърворезба в кутия в кутия, която е по-удобно да се съхранява и да предотврати загубата.Прозрачна кутия за съхранение ви дава възможност лесно да се намери правилната нишка и е идеалният аксесоар за вашата шевна машина.Полезен модел има предимства на компактна конструкция, малки размери, малко тегло, удобна за носене и удобен за употреба.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 114g / 4oz
Product Size:
Approx. 12x9.6x2.5cm / 4.7x3.8x1.0in
Package List:
1 x Bobbin Storage Box :
25 x Bobbins with Thread :
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Свързани продукти