.

.

Готварска печка яйца-на очи, Силиконови Чаша Яйца-Бракониер с Кольцевыми Щанд, Антипригарная Чаша Яйца-Бракониер за Микровълнова или котлони за Готвене на яйца, Оп?

Готварска печка яйца-на очи, Силиконови Чаша Яйца-Бракониер с Кольцевыми Щанд, Антипригарная Чаша Яйца-Бракониер за Микровълнова

BGN 7.19

Наличност
На склад

■【Че ще получите】 : 4 опаковки, чаши за яйца-на очи с различни цветове(лилаво,синьо,зелено,оранжево).Идва с повече силиконовата четка за тропоската.Опаковани в крафт-подарък кутия. ■【По-дебели материали в Сравнение с другите】 : Тези микровълнови яйчни бракониери са изработени от по-дебел хранително силикон,без BPA,екологично чисти и не са токсични, с добра гъвкавост и не е лесно да се деформира.Допускане на температура : от -40℉ до 405℉(0-230℃).Може да се използва за печки,микровълнови печки и тенджери за бързо приготвяне. ■【Лесен за използване】 : Спрей чаша с масло, добавете яйцата и внимателно поставете във вряща вода.Изчакайте около 5 минути,наклонете браконьер и дайте яйца - на очи се измъкне.Ще имате прилична яйца на очи. ■【Повече,отколкото просто от бракониери яйца】 : Тези комплекти за приготвяне на яйца-на очи може да се използва за варене на яйца,а също и за топене на шоколад,затопляне на тестени изделия, готвене на зеленчуци на пара и подаване на старомоден десерти. ■【Размери】 : Размер на чаша яйца 2.76*3.94 инча,с дизайн на пръстени stander обновяване на дъното,много удобна за употреба и съхранение.Размер на опаковката : 3.15*2.9*4.85 инч.

Опции за продукта

Свързани продукти