.

.

за iPhone 12 Течен Силиконов Калъф Естетически Ретро Моранди Цветен Калъф с Подплата от Микрофибър устойчив на удари Лека Броня Ултра Тънък, Тънък Калъф Защитен Калъф ?

за iPhone 12 Течен Силиконов Калъф Естетически Ретро Моранди Цветен Калъф с Подплата от Микрофибър устойчив на удари Лека

BGN 27.60

Наличност
На склад

✔Калъф за i Phone 12 течен силикон✔, безопасни и щадящи околната среда, е супер меки, издръжливи и устойчиви на пожелтению с течение на времето.Защитено от пръстови отпечатъци дизайн осигурява перфектен и естествен чист дисплея на вашия i Phone. ✔Дизайн сив тон ще направят телефона си по-привлекателен и модерен, превръща вашия телефон в моден елемент. ✔Защита на цялото тяло✔ Малък повдигна ръба на корпуса на телефона може да осигури на фотоапарата и екрана ежедневна защита от удари и силни удари, а вътрешната възглавница от микрофибър може да се предотврати драскотини на задния панел на телефона. ✔Не е нужно да се свали калъф за телефон, преди безжично зареждане. ✔ Свободен достъп до всички контроли✔ - Добри деколтета, за говорител, камера и други портове.Съвместимо устройство : Течен силиконов калъф е Съвместим с i Phone 12, 2020 г., освобождаване, не е подходящ за други устройства.Характеристики на продукта : Калъф за i Phone 12 течен силикон, безопасен и екологично чист, МЕК издръжливи и устойчиви на пожелтению с течение на времето.Сив дизайн ще направи вашият телефон е по-атрактивен и модерен. на разположение 6 цвята : светло-синьо, сиво-лилаво, синьо-сиво, бледо розово, слонова кост и Лавандула.Пълна защита на тялото : калъф затваря всички ъгли и леко повдигна край, за да предпазите вашия i Phone от падане, удар и т.н., Моля, използвайте защитно фолио за защита на екрана.Не е нужно да се свали калъф за телефон, преди безжично зареждане.Пратката включва : 1 х калъф е съвместим с i Phone 12.

Опции за продукта

Свързани продукти