.

.

5G Пластмасови Пътни Козметични контейнери за проби-Празни кутии Малки кръгли бутилки Крем за лице, Балсам за устни Козметичен Лосион Гърне (прозрачен) (25ШТ)

5G Пластмасови Пътни Козметични контейнери за проби-Празни кутии Малки кръгли бутилки Крем за лице, Балсам за устни Козметичен

BGN 4.79

Наличност
На склад

Капацитет : 5 грама;Материал : пластмаса полипропилен.Цвят : прозрачен, както е показано на снимката.Размер : приблизително 3 см х 2.4 см (долен диаметър х височина).Деликатен и шкафный,за многократна употреба,запечатване добра,лесен за почистване и удобен за носене.Отличен за туристи.Подходящ за занаяти.Може да се използва като малки пробни бутилки.Идеална бутилка за етерични масла, парфюми, ароматерапия и т.н., Спецификация : Капацитет : 5 g Материал : PS Цвят : прозрачен, както е показано на снимката Размер : около 3 см х 2.4 см (долен диаметър х височина) Опаковка : 25ШТ или 50шт 5 г контейнери за съхранение на кремове за лице Особености : *Зелена капачка от полипропилен материал *Празни буркани за вземане на проби сенки за очи, грим и малки предмети на изкуството и занаятите. *Лесен за използване и почистване.Идеално за пътуване и удобно се побира в дамска чанта *идеална за съхранение на масажно масло,смягчающей вода, емулсии,течен лосион и други средства за грижа за кожата. *Висока прозрачност, устойчивост на падане, красив и нежен, подходящ за различни случаи. *Материал за защита на околната среда,нетоксичен и вкус,здравословен и безопасен,може да се използва като крем,опаковани в пузырчатую хартия лента, а също така е подходящ за използване.Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт,моля,не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Capacity:
5G
Material:
PS
Color:
Transparent as photo shown
Size:
Approx 3cm x 2.4cm (Bottom Diameter x Height)
Package:
25PCS or 50pcs 5g face cream storage containers
Features:
*Green PP material cover :
*Empty jars for sampling of eyeshadows, cosmetics and small arts & craft items. :
*Easy to use and clean.Perfect for travel, and conveniently fits in your purse :
*Perfect for storing your massage oil,emollient water,emulsion,liquid lotion and other skin care items. :
*High transparency, resistance to fall off, beautiful and delicate, suitable for various occasions. :
*Material of enviromntal protection,non-toxic and tasteless,healthy and safety,can be used as a cream packed with bubble paper film,and also suitable for using. :
Notice:
If there is any question about our product,please no hesitate to contact us,we will respond within 24 hours,

Свързани продукти