.

.

wmlzhen Празни Пластмасови Мини-спрей бутилка, тънък Спрей Мъгла Предизвика Squirt Бутилка за многократна употреба Прозрачен контейнер за дистрибуция на течности, като ?

wmlzhen Празни Пластмасови Мини-спрей бутилка, тънък Спрей Мъгла Предизвика Squirt Бутилка за многократна употреба Прозрачен

BGN 69.76

Наличност
На склад

пластмасата. [Премия материал] : Здрав и стабилен PET пластмаса.no притеснен за изтичане на течности, когато сте го носите със себе си, за еднократна употреба и за еднократна употреба. [Удобно захващане] : Ергономична врата осигурява удобен захват.Благодарение на уникалния дизайн на бутилка удобно лежи в ръката, а пръстите лесно да лягат върху спусъка. [Multi] : фин Спрей за мъгла може да се използват, за да пътуват, баня, домакинство, кухня и салон.Идеален за препарати за почистване, дезинфектанти, готвене, етерични масла и продукти за лична хигиена. Размер [пътуване] : Компактен, размер на бутилки отличен за пътуване.Тази бутилка е лесно да се вмести във всяка стандартна чанта, раница или багаж. [Качествено обслужване] : Ние сме много професионални продавачи.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля, пишете ни по електронната поща.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Моля, не се колебайте да се купуват, за вашия район.Описание на продукта : Име : спрей Капацитет : 50/60/100 мл материал : пластмаса Употреба на продукта : да се Разпределят течности, като и тонер Пакет, включително : Спрей x1.

Опции за продукта

Свързани продукти