.

.

beiyoule Подвесная Кошница за дрехи, Стенни Врата Задна Кошница с Куки 2 елемента и Вендузата 2 елемента, Чанта за съхранение плат Оксфорд(размер:29.92 x 20.07 инча)

beiyoule Подвесная Кошница за дрехи, Стенни Врата Задна Кошница с Куки 2 елемента и Вендузата 2 елемента, Чанта за съхранение

BGN 47.44

Наличност
На склад

【Здрави материали】 : Тази подвесная кошница за дрехи добре е направена от оксфордской плат, който е лек, водоустойчив сгъваем дизайн и машинно пране.Силата на шевни конци удължава живота на продукта. 【Дизайн с цип】 : Автоматично заключване на мълния много гладка и не застегивается на дрехи вътре.цип в долната част на торби за дрехи позволява лесно да изхвърлиш дрехите за пране.Отпред има специален джоб за съхранение на бельо. 【Широкото използване на】 : Чанта за съхранение на дрехи е възможно да виси в банята, се използва в гардероба на спалнята,а също така да се използват за разграничаване на сухи и влажни дрехи по време на пътуване.В допълнение към съхранение на дрехи,можете да съхранявате своите списания, чадъри, спално бельо, бебешки неща и други предмети над вратата. 【Лекотата на монтажа】 : 2 куки от неръждаема стомана и 2 на лепило куката, можете да окачите на една чанта за дрехи навсякъде, където ви харесва.Чанта за дрехи с кука да виси на вратата или на гладка стена.сигурен и надежден, може да се гарантира, че вашето облекло не падне. 【Спестяване на пространство】 : Този размер кошници за бельо е 76 х 51 х 5 см/29,92 х 20,07 х 1,97 инча.Супер capacity силно се препоръчва за семейства и университетски общежития, които се нуждаят от повече място.ВОДОУСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ : устойчив на разкъсване на плат Оксфорд, здрава двойна ред, здрава и по-ефективна водоустойчив.По-подходяща за използване в банята или пералното помещение.ДИЗАЙН с ЦИП : на Дъното на кошчето за дрехи е подсилена с цип.Дръпнете долната цип точно и лесно отдаване под наем на мръсни дрехи , по-бързо разгружаясь.СГЪВАЕМ : Отличен избор за сън в летен лагер, децата могат да съхраняват мръсни дрехи в рамките на седмица и да вземат дома си, за да почистите.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Многофункционални чанти за бельо може да съхранява стоки от първа необходимост, като чаршафи, завивки, хавлии, завивки и т.н., Спестяване на ПРОСТРАНСТВО : 2 различни вида куки.Чанта за дрехи с кука да виси на вратата или на гладка стена.Технически характеристики : Вид на продукта : Подвесная кош за бельо Материал : плат Оксфорд, неръждаема стальцвет : сив Размер : около 76 х 51 х 5 см/29,92 х 20,07 х 1,97 дюймапакет включва : 1 бр. х подвесная кош за бельо 2 бр. х висящи куки 2 бр. х прозрачни нещастници Бележки : Преход : 1 cm=10 mm=0,39 дюйма1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти