.

.

N / A Комплект от 6-отделни торби за дрехи и пътни чанти за съхранение, подходящ за всички видове деликатни дрехи, такива като облекло, панталони, сутиени, чорапи, спор?

N / A Комплект от 6-отделни торби за дрехи и пътни чанти за съхранение, подходящ за всички видове деликатни дрехи, такива

BGN 5.59

Наличност
На склад

[Размер] : 6 различни размери торби за дрехи могат напълно да отговарят на всички ваши нужди за измиване. [Материал] : Изработен е от висококачествен полиестер, плат, мека, здрава и износоустойчива, сапун и вода може лесно да мине през филтър, за да се постигне най-добър ефект на пречистване. [Защита] : При пране на дрехи намаляване на триенето и изкривяване на дрехи, светкавица автоматично заблокируется в процеса на пране не се отваря и може да се използва повторно. [Прилагането на] : Той е напълно подходящ за измиване, сортиране, съхранение, а също така може да се използва за перфектно опаковане, като пътни настилки, поддържане и съхранение.Прозрачна мрежа позволява лесно намиране на елементи и е добър помощник във вашето пътуване.Купи с увереност] : Ако имате някакви въпроси, въпроси или проблеми, моля да ни уведомите.Нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги готов да ви помогне.Product name : Удебелена чанта за дрехи (пътна чанта за съхранение) Материал : полиэфирное влакна, траен Стил : Прецизна мрежа Размер : 6 различни размера (виж Фигура) Характеристики : классифицированная пране, съхранение, анти-деформация, объркване, разгъната, че е лесно да се организира и да се грижим за дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти