.

.

Diyeeni Чанти за бельо,Домакински Прости Памучни Чанти за съхранение,Натурална и Екологично Чиста Памучен Чанта с Шнурком за пътуване домашна употреба,по-Голям капац?

Diyeeni Чанти за бельо,Домакински Прости Памучни Чанти за съхранение,Натурална и Екологично Чиста Памучен Чанта с Шнурком

BGN 51.28

Наличност
На склад

Изработен е от небеленого естествен и екологично чист памук за продължителна употреба и леки машинно пране.По-голям капацитет, което прави тази чанта идеална за семейства, която спестява място и помага на вашия дом да поддържат реда.За ваше удобство са осигурени различен капацитет и размери.Предпазва кошница от неприятната миризма.Торби за дрехи помагат кошници остане по-чист и свеж мирис, тъй като на мръсно бельо да не е в пряк контакт с материала кошница.Заключени дантела.Шнур затваря в шнуровой замък, който сигурно предоставя неща.Универсални функции.Тази допълнителна домакински чанта за бельо може да се използва за пране на дрехи, туризъм, съхраняване на неща, кошница за дрехи или като един перфектен помощник при преместване на дома.Описание : Тази чанта е изработена от небеленого естествен и екологично чист памук за продължителна употреба и леки машинно пране.По-голям капацитет, което прави тази чанта идеална за семейства, които спестяват място и помагат на дома да поддържат реда.За ваше удобство са осигурени различен капацитет и размери.Чантата се затваря шнурком, който сигурно предоставя неща и предпазва кошница от неприятната миризма.Тази допълнителна домакински чанта за бельо може да се използва за пране на дрехи, туризъм, съхраняване на неща, кошница за дрехи или като един перфектен помощник при преместване на дома.Отличен за домашно ползване.Характеристики : 1. Изработен е от небеленого естествен и екологично чист памук за продължителна употреба и леки машинно пране. 2. По-голям капацитет, което прави тази чанта идеална за семейства, която спестява място и помага на вашия дом остане чист.За ваше удобство са осигурени различен капацитет и размери. 3. Предпазва кошница от неприятната миризма.Торби за дрехи помагат кошници остане по-чист и свеж мирис, тъй като на мръсно бельо да не е в пряк контакт с материала кошница. 4. Заключена шнурком.Шнур затваря в шнуровой замък, който сигурно предоставя неща. 5. Универсални функции.Тази допълнителна домакински чанта за бельо може да се използва за пране на дрехи, туризъм, съхраняване на неща, кошница за дрехи или като един перфектен помощник при преместване на дома.Параметри : Материал : памук Цвят : натурален цвят на Четири Размер : 10 * 12 см / 3,9 * 4,7 инча 15 * 20 см / 5,9 * 7,9 инча 22 * 28 см / 8,7 * 11,0 инча 30 * 40 см / 11,8 * 15,7 инча (по избор) Тегло на продукта : прибл. 15~60 г Помещение включва : 1 х Памучен чанта за нещата.

Опции за продукта

Material:
Cotton
Color:
Natural Color
Four Size:
10 * 12cm / 3.9 * 4.7inch
15 * 20cm / 5.9 * 7.9inch :
22 * 28cm / 8.7 * 11.0inch :
30 * 40cm / 11.8 * 15.7inch (optional) :
Product Weight:
Approx. 15~60g
Package Included:
1 x Cotton Stuff Bag :

Свързани продукти