.

.

Krezy Case Personalized 20 0z.Чаша от неръждаема стомана, Име, Подарък за рожден ден, Изработена по Поръчка на Чаша, Черна стоманена чаша ... (ЧЕРЕН 19)

Krezy Case Personalized 20 0z.Чаша от неръждаема стомана, Име, Подарък за рожден ден, Изработена по Поръчка на Чаша, Черна

BGN 27.99

Наличност
На склад

Щракнете върху "персонализиране сега", за да започнете инсталиране на чаши.Двухстенная конструкция с вакуумна изолация.Интериор и екстериор от неръждаема стомана.Включва капачка за потягивания, който е прилепен към чаша.БЕЗПЛАТНА ГРАВИРАНЕ - Правилно, това не е винетка.Ние постоянно гравируем това, и тя никога няма да изчезне, няма сотрется и не ускользнет.И всеки от тях може да се тегли отделно, БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ.Високо качество и с постоянна гравиране, която не избледнява с времето. 100% гарантирано удовлетворение на всички елементи. 20 грама.Чаша за пътуване Polar Camel от неръждаема стомана е с двойно вакуумную изолация с прозрачен капак.Чаша е по-тесен дъното, за да съответстват на повечето стандартни подстаканников.Той на 2 пъти е устойчив на топлина и студ в сравнение с обикновена пътна една чаша, не съдържа BPA и олово.

Опции за продукта

Свързани продукти