.

.

Контрол на Температурата на Чашата, 12V 80 W Електрически Автомобил Купа Пътуване Отопление Чаша Кафе, Чай Кипяща Чаша Чайник Вакуумна Изолация-с Контрол на температу

Контрол на Температурата на Чашата, 12V 80 W Електрически Автомобил Купа Пътуване Отопление Чаша Кафе, Чай Кипяща Чаша

BGN 35.19

Наличност
На склад

тялото чаша вакуум неръждаема стомана 2 слоя 304,може да намали значително охлаждане на тарифа за засилване на топло да се запази.Храни силиконов каучук се използва за осигуряване на безопасност и мека на докосване, по-безопасно да се пие преварена вода.Бърза скорост на нагряване отнема около 16 минути, за да заври вода до 100. Цифров LCD дисплей на температурата и лесно да се определи точната температура, която искате.Стилен външен вид, удобен и практичен дизайн на капачката за пиене.Искате ли да се пие по време на дълги пътувания?Искате ли чаша гореща вода, за да стопли стомаха си през зимата?Ами, тогава ще се радвате на тази нагревательная чаша за кола!Изработен е от изключително неръждаема стомана, издръжлив и устойчив на ръжда.Конструкция за бързо нагряване и може да се насладите на вода в продължение на няколко минути по време на пътуване.Характеристики : 2-слойный корпус вакуумна чаша от неръждаема стомана 304,може значително да намали скоростта на охлаждане и стимулира запазването на топлина.Храни силиконов каучук се използва за осигуряване на безопасност и мека на докосване, по-безопасно да се пие преварена вода.Бърза скорост на нагряване отнема около 16 минути, за да заври вода до 100. Цифров LCD дисплей на температурата и лесно да се определи точната температура, която искате.Стилен външен вид, удобен и практичен дизайн на капачката за пиене.Технология за отопление на дебелото филм бързо затопляне чаша вода, тя може да увеличи представа парно.Разумно предвиждане за ниско ниво на водата, предотвратяване на кипене при малко количество вода в нея.Подходящи за автомобили с източник на захранване 12v, идеално за пътуване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана + гума Цвят : червен, син, сив, оранжев (по избор) Входно напрежение : DC 12 v Мощност : 80 W Капацитет : 348 мл Тип на дисплея : цифров LCD дисплей Размер на дисплея : прибл.26 * 9.3 * 6.2 см/10.2 * 3.7 * 2.4 в Дължина на кабела : approx.98cm/38.6 in Тегло на опаковката : approx.666g/23.5 oz Списък на пакетите : 1 * Автомобилна електрическа чаша 1 * Автомобилен захранващ кабел База 1 * Инструкция Забележки : 1. Моля, позволете на 1-3 мм разликата се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви. 2.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel + Rubber
Color:
Red, Blue, Gray, Orange (Optional)
Input Voltage:
DC 12V
Power:
80W
Capacity:
348ml
Display Type:
Digital LCD Display
Size:
approx.26 * 9.3 * 6.2cm/10.2 * 3.7 * 2.4in
Cable Length:
approx.98cm/38.6in
Package Weight:
approx.666g/23.5oz
Package list:
1 * Car Electric Cup :
1 * Car Power Cable Base :
1 * Instruction :
Notes:
1. Please allow 1-3mm difference due to manual measurement. Thank you. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти