.

.

GUAWJRZDP heavy duty чекмедже пързалки Мек затвори Пълно разширяване на Странично монтиране на лагери Плъзгащи кутия SlidesLoad Домакински 3-секционни демпфирующий GuideLoad100 паун?

GUAWJRZDP heavy duty чекмедже пързалки Мек затвори Пълно разширяване на Странично монтиране на лагери Плъзгащи кутия SlidesLoad

BGN 17.04

Наличност
На склад

[2 пъти дебелината на материала-дълъг живот] Той е изработен от черна стомана, якост на опън>400 Mpa, а екскурзовод на приплъзване е с добро качество. 60 000 тестове за откриване и закриване на водещата приплъзване.дълъг срок на експлоатация.Заредете чекмеджета са на разположение в различни размери от 10 до 22 инча. [Заключи чекмеджето, напълно разгънете го] Кутия може да се заключва с помощта на функцията за заключване или отключване, чрез леко издърпване на дръжката за заключване.Предотвратите хлъзгането.Лесно се управлява и се фиксира здраво. 3 Отказвате напълно разгърнати направляващи за чекмедже и отвори чекмеджето, за да получите достъп до всичко пощенска кутия. [Силен, здрав, елегантен и тих] Три дебели стоманени плочи са оформени от стоманени плочи с висока плътност и висока твърдост.Той може да превозва товари с тегло до 100 килограма.Двойна стоманена шарикоподшипниковая дизайн, гладка и тиха при отваряне/затваряне на кутията.Подходящ за : рафтове, шкафове, индустриални кутии, автомати и т.н. [Подвижна, антикоррозийный] Внимателно издърпайте дръжката на замъка, за да го отключите.Чекмеджето е лесно да се премахват с едно натискане.Чекмеджета са обработени с покритие син на цинк.Гальванический слой може да попречи на пряк контакт на въздуха със стоманена плоча гъсеници, по този начин издържа на окисляване и корозия. [Следпродажбено обслужване], Можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, и ние ще ви отговорим и ще се разберем с тях навреме.Пожелавам ви успешно пазаруване и добро на деня. *Трайно номинацията кутия, пълна номинацията от 3 части, лагери, странично закопчаване.*С дворцовата конструкция.Предотвратите хлъзгането.Лесен за цел да контролира и твърдо се записва.*Приложение : Този продукт е разнообразието на приложение в устройства кухня, офис и магазин【висока производителност ръководство кутия】-Материал : черна стомана-Цвят : Черен-Ширина релса фиш : 4.3 cm-Дебелина на железопътен фиш : 1.25 cm-размери : 25 см (10 инча) до 55 cm (22 инча).-Начин на инсталация : страничен монтаж-Какво има в кутията : 2 чекмеджето чекмеджето.Здрава поцинкована стомана материал.(Устойчивост на корозия, предотвратяване на ръжда, устойчивост на износване).-Конструкция от твърди метални стоманени топчета : по-плавно разтягане напред и назад и по-високо качество-е Напълно неуспешно : Сгънете на половина 3 пъти и е напълно разширяване, отворете, за да влезе по цялата кутия.-Товароподемност : 100 фунтовпримечание : не включва монтаж винтыпоминания : купи с увереност!Всяка опаковка се проверяват на устойчивост и надеждност на специален отдел за контрол на качеството.Ако имате някакви въпроси или недоволство от продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме най-доброто решение.

Опции за продукта

Свързани продукти