.

.

Anshka 12 Color Cream Texture Lipstick Waterproof,Matte Liquid Lipstick with Lip Plumper Makeup Set,Waterproof Long Lasting Easy to Smooth Color Gloss Lip Liquid Lipstick,for Women Make Up Gift (12Colors)

Anshka 12 Color Cream Texture Lipstick Waterproof,Matte Liquid Lipstick with Lip Plumper Makeup Set,Waterproof Long Lasting

BGN 19.18

Наличност
На склад

【12 цвята по избор】Има 12 цвята, за да изберете, за да отговарят на вашите различни нужди.Най-популярният цвят в пълен размер, блясък за устни, който отговаря на нуждите на различните случаи. 【Натурална формула】Витамин е, пчелен восък, растително масло и други естествени съставки, натурален пчелен восък блокират вода за постигане на продължителен овлажняващ ефект, лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност. 【Издръжлив и водоустойчив】Този полупостоянный цвета на устните с технология за заключване на цвета няма да падне, не выцветет и не кърви.Гланцирани е богат на екстракти от лайка и соя за създаване на влажни, блестящи и меки устни. 【Няколко случая】Е копринена, лека текстура,изискана и елегантна, подходяща за грим всички сезони, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, партита.Това е много удобно, много красив комплект за грим на устните, който е лесен за носене.Чудесно за всеки. 【Най-добрият подарък】Това е най-добрият подарък за жени.Висококачествена обвивка и красив цвят на устните ще изненада приятелите си.Характеристика : Цвят : от 12 цвята (цвят на трептене ) Име на продукта : Гланц за устни Ефект : водоустойчив ,дълготраен нето Тегло : 3,5 g Срок на годност : 3 години от Въвеждането на продукта : 1. Лек и удобен, в чорап,копринена текстура 2. Много пигментированный и лесно да се носи и да стреля 3. Елегантен хлъзгави,създава лъскав секси устни 4. 12 цвята по избор 5. Преносим и удобен за използване Осъществяване Съдържание : 1/12 x крем гланц за устни.

Опции за продукта

Свързани продукти