.

.

10 бр. Matte Течна Червило Комплект За Грим на Устни, Дълъг Водоустойчив Velvet Блясък За Устни в Комплект, Пигментированный Хелоуин Грим на Устните Подаръчни Комплекти з?

10 бр. Matte Течна Червило Комплект За Грим на Устни, Дълъг Водоустойчив Velvet Блясък За Устни в Комплект, Пигментированный

BGN 5.50

Наличност
На склад

【Shimmer Liquid Lipstick set】10шт матово червило набор ,6шт matte течна червило грим Комплект, мат течност Дълъг износване Антипригарная чаша Не избледнява Водоустойчив блясък за устни са Супер високо качество на материалите, използвани в производството, за да направи уникален мек блясък на перла, и той е ненадминат ефект _BOS_ Супер набор от червило и Водоустойчив лъскав устните по-пълни. 【По-мека и гладка】 Набор от блесков за устни с червило за устни Shimmer glaze съдържа овлажняващи съставки за по-удобно ,смягчающего и шелковистого усещане,което не изсушава устните си,да ги оставя меки и гладки. 【Множество ефекти】червило притежава устойчивост, водонепроницаемостью, изсветлява цвета на устните, подчертава контура на устните, прави устните пълна изкушението.Премахва лесно и без пигментация. 【Уникален дизайн и е удобно и широко използван】 Лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност.Подходящ за покупки като лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки за рождения си ден, на Деня на благодарността, Коледа,Хелоуин или други фестивали. 【True-to-color & Creamy】 Този удароустойчив, богато пигментированный набор от червило, състоящ се от 8 фигури в 8 различни естествени цветове, създават ярък цвят с матово покритие.Той комбинира в себе си ненадмината формула с превъзходен комфорт и е създаден по такъв начин, че да осигури изцяло наситено с покритие само за един замах.

Опции за продукта

Свързани продукти