.

.

Калъф За Червило С Огледало Сладко Розово Прасе Свири На Пеперудата Притежателя На Гланц За Устни Преносим Кутия За Съхранение На Червило Пътна Косметичка Мини Ко?

Калъф За Червило С Огледало Сладко Розово Прасе Свири На Пеперудата Притежателя На Гланц За Устни Преносим Кутия За Съхранение

BGN 9.58

Наличност
На склад

РАЗМЕР КАЛЪФ ЗА ЧЕРВИЛО : само 50 грама, лек и лесно се побира в дамска чанта. 3.7x0.8x2.7 инча, идеален за съхранение на тръбата на червило и блясък за устни, също така може да се запази няколко кредитни карти.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Тези калъфи за червило, изработени от микрофибър, удобни и красиви.Здрава закопчалка на ключалката ефективно предотвратява выскальзывание червило.UILT IN MIRROR : Оборудван малко огледало, което го прави удобен за нанасяне на грим, на всяко място и по всяко време.Нека ти винаги си остане красива и добра.ПОРТАТИВЕН ДИЗАЙН : Мини-косметичка може да организира козметика, необходима за ежедневна пътуване, компактен дизайн, който се побира в джоба или в чантата си през рамо.СЛАДЪК ПОДАРЪК : Всеки мини-калъф за червило е много модерен стил и практична функция, това ще бъде чудесен подарък за жени и момичета.Ако търсите органайзер за ключа си или червило, тази мини-косметичка-това е нещо, което ви трябва, тя ще ви е малко по-подреден, отколкото е сега!Спецификация на продукта : Материал : кожа от микрофибър Размер : 3,7×0,8×2,7 инча Тегло : 50 грама - Това е лесен кутия за съхранение червило, който може лесно да се съхранява на по-малки елементи, като например в червило. - Вграден малко огледало позволява коригиране на грима по всяко време, запазвайки го леко и елегантно. - Лесен за носене, лесно можете да го сложите в чантата си, когато излезеш на улицата е много подходящ за туризъм, къмпинг и партита!.

Опции за продукта

Materials:
microfiber leather
Size:
3.7×0.8×2.7 in
Weight:
50g
- This is a lightweight lipstick storage box that can easily store small objects such as lipsticks. :
- The built-in small mirror allows you to adjust your makeup at any time, keeping delicate and elegant at all times. :
- Easy to carry, you can easily put it in your satchel when you go out, very suitable for hiking, camping and partying! :

Свързани продукти