.

.

VOSAREA 8 бр. Детски Мъниста в Дървена Дрънкалка Детски Прорезыватели Аксесоари Дървени Мъниста За никнене на млечни Зъби Сигурен Прорезыватель Детски Молярные Играч?

VOSAREA 8 бр. Детски Мъниста в Дървена Дрънкалка Детски Прорезыватели Аксесоари Дървени Мъниста За никнене на млечни Зъби

BGN 9.59

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Мъниста за никнене на млечни зъби - са приложими към различни сцени, като ежедневната игра на детето или скърцане със зъби на детето.Детски дървени мъниста за никнене на млечни зъби - нашите продукти се отличават с високо качество, висока производителност, но на цената на по-разумна.Направи си САМ Бижута и аксесоари - нашият продукт може да продължи дълго време, достатъчно здрав.Благодарение на дизайна на дупки вие можете лесно да пробивам за производство на бижута.Очарователен дизайн, той ще привлече вашето дете, вашето бебе ще го харесат.Направи си САМ Губим Beads - Също може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, които да имат дете, те го получат.Описание търсите професионалист, достъпни детски а моларно прорезыватель?Търсите издръжлив основната пръчка за детето си?Ако отговорът е да, моля, вижте по-нататък!Нашият професионален моларна играчка трябва да отговарят на вашите нужди.най-добрият избор за вас.Характеристики - Цвят : каки Материал : дърво Размер : 3. 00 X2. 00 X1. 80cm Пакетът включва 8 x дървени мъниста.

Опции за продукта

Свързани продукти