.

.

Jacksing Baby Teething Toys Силиконов Детски Прорезыватель Baby Clean Gum Toy Удобно Почистване на Baby Silicone Gum Massager for Paly Home for Бебе(зелен)

Jacksing Baby Teething Toys Силиконов Детски Прорезыватель Baby Clean Gum Toy Удобно Почистване на Baby Silicone Gum Massager

BGN 47.20

Наличност
На склад

Лесен за почистване, могат да бъдат изложени на висока температура или ултравиолетовата дезинфекция.Тази играчка може да помогне да развиете гъвкавост на пръстите на вашето дете и развитие на малък мотор.Всяка част на тази играчка може да бъде пережевана и достатъчно безопасни за вашите деца.Изпъкналата част на главичката на тази играчка може да очисти езика на детето, без никаква болка.Идеалният размер на дизайн е лесно и удобно за деца, за да грабне и дъвче.Функция : 1. Всяка част на тази играчка може да бъде пережевана и достатъчно безопасни за вашите деца.2. Изпъкналата част на главата на играчката може да очисти езика на детето, без никаква болка.3. Идеалният размер на дизайн е лесно и удобно за деца, за да грабне и дъвче.4. Тази играчка може да помогне да се тренира гъвкавостта на пръстите на вашето дете и развитие на малък мотор.5. Лесно се почиства, може да бъде висока температура или да се използва ултравиолетова дезинфекция.Параметри : Тип на продукта : Детски играчки за прорезыванияматериал : силикон, ррразмер : Approx.10x8 см / 3.9 x 3.1 in Осъществяване списък : 1 х детски играчки за никнене на млечни зъби.

Опции за продукта

Item Type:
Baby Teething Toys
Material:
 Silicone, PP
Size:
Approx.10 x 8cm / 3.9 x 3.1in 
Package List:
1 x Baby Teething Toy :

Свързани продукти