.

.

01 Детски Играчки за Дъвчене, 5 бр. Бижута и Аксесоари Mutifuctional Сигурен Сладък за направи си САМ Колиета и Гривни за Прорезыватели Играчки

01 Детски Играчки за Дъвчене, 5 бр. Бижута и Аксесоари Mutifuctional Сигурен Сладък за направи си САМ Колиета и Гривни

BGN 78.80

Наличност
На склад

Обхвата на приложение на тези дървени играчки за никнене на млечни зъби може да се използва като подарък за рождения ден на детето или други партита.Той е широко използван не само за облекчаване на дискомфорта на зъбите на детето, но и е подходяща за самостоятелно приготвяне на колиета и гривни, направи си САМ.За подаръци за душата на тези дървени детски прорезыватели много мил форма.Можете да ги използвате, за да отвлече вниманието на детето по време на къпане, като време на къпането по-приятно и отпускащо.Облекчаване на дискомфорта може да помогне за облекчаване на дискомфорта от привеждане в съответствие хапят зъби на детето, за подобряване на неговите хватательные умения и допринесе за подобряване на зъбите.Здрав, изработен от висококачествена дървесина от бук, материал сигурно и не е лесно да се повреди, а детето със сигурност може да се дъвчат и хапят.Функция : 1. За подаръци за душата на тези дървени детски прорезыватели много мил форма.Можете да ги използвате, за да отвлече вниманието на детето по време на къпане, като време на къпането по-приятно и отпускащо.2. Обхвата на приложение на тези дървени играчки за никнене на млечни зъби може да се използва като подарък за рождения ден на детето или други партита.3. Здрав, изработен от висококачествена дървесина от бук, материал сигурно и не е лесно да се повреди, и детето може да дъвче и хапе с увереност.4. Облекчаване на дискомфорта може да помогне за облекчаване на дискомфорта от привеждане в съответствие хапят зъби на детето, за подобряване на тяхната хватательные умения и за насърчаване на здрави зъби. Той е широко използван не само за облекчаване на дискомфорта на зъбите на детето, но и е подходяща за самостоятелно приготвяне на колиета и гривни, направи си САМ.Спецификация : Тип елемент : Детски Прорезыватели Toy Material : Beech Weight : прибл. 80g / 2.8 oz Color : Wood Color Product Size : Approx. 7.8x5.4x1cm / 3.1x2.1x0.4in Type : Pendant Treatment Process : Grinding/polishing Uses : може да се използва за направата на огърлици, гривни, дрънкалки и верижки за биберони.Дръжка : Идеална форма за улавяне на бебето, с вградени точки на захващане.Удобства : Естествено полиран, гладка повърхност, без никаква боя, за да се избегнат опасни алергени.Кръст Бод Пакет списък : 5 х Бебешки чесалки В комплекта са включени : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Baby Teethers Toy
Material:
Beech
Weight:
Approx. 80g / 2.8oz
Color:
Wood Color
Product Size:
Approx. 7.8x5.4x1cm / 3.1x2.1x0.4in
Type:
Pendant
Treatment Process:
Grinding/polishing
Uses:
It can be used to make necklaces, bracelets, rattles and pacifier chains.
Grip:
The perfect shape for baby's grip, with built-in grip points.
Features:
Naturally polished, smooth surface, without any paint, to avoid the dangerous of allergens.
Package List:
5 x Baby Teethers Toy :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти