.

.

TEHAUX Младенческий Образователен Прорезыватель Дрънкалка Играчка Детска Ръка Захващане на Топката Успокояване на Бебето е Мека Гумена Дрънкалка Набор от Детски Иг?

TEHAUX Младенческий Образователен Прорезыватель Дрънкалка Играчка Детска Ръка Захващане на Топката Успокояване на Бебето

BGN 12.31

Наличност
На склад

- Нашите продукти са изработени от хранително-висококачествена пластмаса, която не е причинена вреда на човешкия организъм, както и децата могат да играят безопасно. - Забавни играчки-прорезыватели : Отличен набор от играчки за никнене на млечни зъби, които могат да облекчат болката прорезывающихся зъби при децата и да им помогне да растат зъби. - Лека : подходящи за детски ръце, лек, лесно за бебето, за да вземете. - Широка гама от приложения : подходящ за игри на закрито и открито, като например детски креватчета, детски колички, детски креватчета и т.н. - Забавни играчки : идеален подарък за вашето дете, страхотна играчка за обучение прорезыванию на зъбите и играчка-дрънкалка.Описание Това е детски и детски развивающий набор от играчки - дрънкалки - прорезывателей, изработени от хранителни висококачествени пластмасови материали, няма да навреди на човешкия организъм, както и децата могат да играят безопасно.Характеристики - Цвят : Асорти цветове.- Материал : Пластмаса.- Размер : 10. 00 X10. 00 X9. 00 см/ 3. 93 X3. 93 X3. 54 инча.- Нашите продукти са изработени от хранително-висококачествена пластмаса, която не е причинена вреда на човешкия организъм, както и децата могат да играят безопасно.- Забавни играчки-прорезыватели : Отличен набор от играчки за никнене на млечни зъби, които могат да облекчат болката прорезывающихся зъби при децата и да им помогне да растат зъби.- Лек : подходящи за детски ръце, лек, лесно схватывается дете.- Широка гама от приложения : подходящ за игри на закрито и открито, като например детски креватчета, детски колички, детски креватчета и т.н. - Забавни играчки : идеален подарък за вашето дете, страхотна играчка за обучение прорезыванию на зъбите и играчка-дрънкалка.Пакетът включва 13 х дрънкалки прорезывателей.

Опции за продукта

Свързани продукти