.

.

ULIFEMALL 5 бр. Пътна Сгъваема Четка За Коса, Сладка Мини Кръгла Гребен За Коса Джобен Гребен с Огледало за Грим Компактна Масажът Гребен за Момичета, Жени, Идеалният Под?

ULIFEMALL 5 бр. Пътна Сгъваема Четка За Коса, Сладка Мини Кръгла Гребен За Коса Джобен Гребен с Огледало за Грим Компактна

BGN 11.19

Наличност
На склад

Издръжливи материали : Компактна сгъваема четка за коса е изработена от ABS и гумен материал, корпус от здрав и издръжлив, както гребен мека и удобна. Дизайн 2-в-1 : Тази всплывающая четка за коса изработена от здрава пластмаса с прозрачно огледало и гумена четка, удобна за проверка на външния си вид по всяко време и навсякъде, това е важен инструмент за момичета, за да излезе.Масажът гребен : Гумена четка е мека и удобна, и може лесно да се отвори сплъстена коса.В горната част На такива гребени, масажни частици, които могат да масажирате кожата на главата, насърчаване на кръвообращението и намаляване на стреса.Компактен размер : се сгъва компактно, което позволява лесно да я съхранява в раницата.идеален спътник за пътуване, фитнес зала, училище, колата, чантата и шкафчета.Идеален подарък за момичетата : това сгъваем комплект гребени-четки е необходим аксесоар за домашна и външна употреба на грим, също може да бъде хубав подарък за грим(Коледа, рожден ден) или сувенир великолепие за приятели, роднини, любовници, сестри, майки и себе си.ULIFEMALL пътна Сгъваема четка за коса-Удобно да проверявате външния вид и поддържа добър имидж.Малка мода удобно в переноске, може да бъде поставен в ръчен багаж.Телескопична конструкция гребен въздушни възглавници гъвкавост и комфорт на скалпа, може да масажирате кожата на главата, допринесе за циркулация на кръвното налягане, да се направи сърцето на човека отслабва, гребен красота!Спецификация : Материал : ABS + гума Размер : 6.5 x 6.5 x 2.8 cm Тегло : 40 гр Цвят : лилав / син / червен / жълт / зелен Характеристики : 1. Подходящ за повечето типове коса-дебели, тънки, катерене, преки и т.н. 2. С помощта на масаж на частици в горната част на зъбите на гребените масаж на кожата на главата, премахване на стреса. 3. Модерен мини-гребен, оборудван малко огледало, малък и преносим, подходящ за носене на грим.Пратката включва : 5 х Сгъваема четка за коса и Огледало.

Опции за продукта

Свързани продукти