.

.

Asixxix Силиконова Масажна Четка, Нетоксичная Полугидрофильная Олеофобность Евтин Силикон Масажна Четка, Здрава за душата Шампоан Жените Дете(Розово‑червен)

Asixxix Силиконова Масажна Четка, Нетоксичная Полугидрофильная Олеофобность Евтин Силикон Масажна Четка, Здрава за душата

BGN 6.55

Наличност
На склад

Плътно прилепнала към кожата на тялото, не се плъзга след добавяне на пяна за вана, лесно се държи.Силиконов мек косъм е интегрирана с четка, която е трайна и не пада.Изработен от силикон, той е нетоксичен и безвкусен, а също и притежава стабилни химични характеристики.Самият силикон има полугидрофильной олеофобностью, което улеснява неговото почистване.Този продукт е добър масажен ефект и може да допринесе за циркулацията на кръвта.Функция : 1. Самият силикон има полугидрофильной олеофобностью, което улеснява неговото чистку2. Изработен от силикон, той е нетоксичен и безвкусен, а също и притежава стабилни химични характеристики.3. Този продукт е добър масажен ефект и може да допринесе за циркулацията на кръвта.4. Силиконови меки косми са интегрирани с четка, която е трайна и не пада.5. Плътно прилепнала към кожата на тялото, не е хлъзгав след добавяне на пяна за вана, лесно се държи.Спецификация : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Силикон масажът ЩеткаМатериал : силикон Цвят : розово-червено Приложими обекти : General Package Списък : 1 x Silicone Масажна четка.

Опции за продукта

Свързани продукти