.

.

5 Цвята Масажор Четка Масажор Четка Гребен, Шампоан, Четка, Четка За Кожата на Главата, Преносим Силикон и ABS, за Душата Бански Масажор за Къпане на Кучета или Котки(ж?

5 Цвята Масажор Четка Масажор Четка Гребен, Шампоан, Четка, Четка За Кожата на Главата, Преносим Силикон и ABS, за Душата

BGN 5.75

Наличност
На склад

Тя може да се използва за къпане на кучета или котки, и вържете ги на козината.Изящна изработка, комфортно усещане, удобни за почистване, малък размер и да носите със себе си.Изработен от хранително-силиконов материал, дизайн, заоблени форми, и той няма да ви навреди.Мека глава на четка масажи на главата и подпомага движението на кръвта.Това помага за изчистване и отшелушить мръсотия, когато миете косата си.Функция : 1. Изработен от хранително-силиконов материал, дизайн, заоблени форми, и той няма да ви навреди.2. Това помага за изчистване и отшелушить мръсотия, когато миете косата си. 3. Мека глава на четка масажи на главата и подпомага движението на кръвта.4. Изящна изработка, комфортно усещане, удобни за почистване, малък размер и да носите със себе си.5. Тя може да се използва за къпане на кучета или котки, и вържете ги на косата.Спецификация : Тип елемент : Масажор Brush Material : Silcone, ABSOptional Цветове : синьо, жълто, лилаво, черно, Red Size : Прибл.8 * 6.5 * 1.5 см / 3.1 * 2.5 * 0.5 в броя : 1 Pc Package Тегло : Approx.54g Package Списък : 1 * Масажна четка.

Опции за продукта

Свързани продукти