.

.

LBMTFFFFFF Четка и Притежателя Комплект За Почистване на Тоалетната с Четка За Почистване на Баня и Тоалетна Драга Инструмент За Почистване на Тоалетна с Основание Деб?

LBMTFFFFFF Четка и Притежателя Комплект За Почистване на Тоалетната с Четка За Почистване на Баня и Тоалетна Драга Инструмент

BGN 51.92

Наличност
На склад

Постоянен титуляр четки предпазва пода от петна и държите четката във вертикално положение за ежедневна употреба.стабилна основа лесно се поставя на пода, за задържане на четка за зъби.изделието е оборудвано с тоалетна драгой.гумена издънка е дебела и има голям капацитет на засмукване.Лесно се справя с различни проблеми заключване с тоалетна, подовите източване и мивки.глава на четка с кръгла конструкция, оборудвана с четка без драскотини 360°, която е мека и еластична, но здрава дебела, този скрубер за тоалетна лесно да се почиства трудно достъпните места на тоалетната чиния, като под джанта. Гумена издънка е дебела и има голям капацитет на засмукване.Този продукт представлява сферична тоалетна четка, която може ефективно почистване на тоалетната чиния, не оставяйки следи, спестявайки време и усилия.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часовнаименование : Тоалетна ЩеткаМатериал : пластмаса + резинаиспользуется : Украса, подаръци, домакински размери : Дължина 16, ширина 21, височина 46 (см); Дължина 6,2 широчина 8,2, височина 16,1 (инча)Тегло : 683 граммапромпт : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фото3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка.размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодарим ви.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да решим проблемите си и да направи вашият тоалет е по-добре, отколкото когато и да било!.

Опции за продукта

Свързани продукти