.

.

CHUANGRUN Грижи За Домашни Любимци, Вакуум, Преносим Куче Котка Коса Прахосмукачка, Грижи За Домашни Любимци, Четка Гребен Прахосмукачка Зоотовары, Фризьор Масаж Безпл?

CHUANGRUN Грижи За Домашни Любимци, Вакуум, Преносим Куче Котка Коса Прахосмукачка, Грижи За Домашни Любимци, Четка Гребен

BGN 39.21

Наличност
На склад

● Четири засмукване главата : свободна и чиста, високоскоростен paddle на вентилатора се върти и да събира усвояването незабавно да се образува вакуум вихрушка, метене на прах и косми. ● Одн-ключов отменя : Кофа за прах има разделяне на конструкцията, и машината може да се завърти напред, с един бутон, удобно и бързо да се прибират боклука веднага. ● Лесна употреба : Благодарение на силен всасыванию той може лесно и ефективно да вдигне косата на домашни любимци, дрехи и мека мебел и т.н., можете да Го преместите в безжичната мрежа, за носене и лесно да се съхранява. ● Няколко аксесоари в комплекта : Быстроразъемная дръжка е свързана с участък-маркуч за почистване на пода.Накрайник за инструмент с дължина 7 инча, четка за избърсване на прах и инструмент за тапицерия на мебели помагат за почистване на трудно достъпните места.Извадете мръсотия, домашни любимци, освежаване на вашия автомобил, завеси, тавани или каси.За ваше улеснение всички те се съхраняват директно на борда. ● Тази нова четка за домашни любимци са специално разработени за вашето куче и котка.Това много ще ви помогне да се грижи и почистване козината на вашия домашен любимец.Този комплект за епилация домашни любимци определено ще доведе до много удобство в живота ви.Име на продукта : препарат за премахване на косми от домашни любимци Материал : пластмаса захранване : USB Тегло : 830 гр Аксесоари : широка четка за устата, дълга четка за уста, четка за коса, удължен маркуч на Помещение включва : 1x Прахосмукачка за грижа за домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти