.

.

Скруббинг подложка с Дръжка, Чистач Гъба Топчета на Тел от Неръждаема стомана,Четка за почистване дезинфекция Кухня Домочадца 2 пакета(черно+бяло)

Скруббинг подложка с Дръжка, Чистач Гъба Топчета на Тел от Неръждаема стомана,Четка за почистване дезинфекция Кухня Домочадца

BGN 8.79

Наличност
На склад

【Силно дезинфекция】Топка четка е изработена от висококачествена неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, за внимателно отстраняване на прах и мръсотия. 【Удобна дръжка】Дръжка изработени от здрав ABS-материал, който осигурява удобен захват и няма да навреди на ръцете, в сравнение с пряк контакт с цветни стоманени топки. 【Подвижна дизайн】Дръжка и топка могат да бъдат лесно отделени.Така можете да изчистите или подмяна на топката, след като тя ще стане мътна. 【Обхват】Шаровую четка може да се използва за почистване на тенджери, тигани, печки, плотове и т.н. Това е един полезен инструмент в ежедневието. 【Комбинация от две части】Топка от стоманена тел твърд и стегнат, може да се използва за премахване на ръжда и почистване.Гъвкавост полипропиленова четка нежно премахва мръсотия и петна и не е лесно драскотина на повърхността на тенджери и тигани.Име на продукта : почистване гърне brush Features : Дръжка има нежна текстура, си удобен за хващане, тя е лека и лесна за използване.Той може да отстрани упорити частици от храна, много подходящ за дома или работното място!Той е много подходящ за премахване на мазнини и мръсотия в тава, сковородках, тигани и т.н. Той е много подходящ за работа с тежки почистващ средства.Чистящая уплътнение от неръждаема стомана, не ръждясва, дори и във водата, и с нея лесно премахване на упорити петна, замърсявания и ръжда.Дръжка дизайн метален чистач с дръжка прави ръцете по-добре защитени от хранителни частици и бактерии, а почистването става по-бързо и по-удобно.Според эргономичному дизайн на дръжката, дръжката е много удобна, а дръжка от стоманена вълна вече не предизвиква омраза към почистването.Материал : ABS стоманена тел ПП Цвят : черен+white Package Съдържание : 1 * Метална четка 1 * PP brush If не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас за нашата политика за връщане и без причина.

Опции за продукта

Свързани продукти