.

.

20-штучная прибори за Еднократна употреба Черна, оранжева Пластмасова чиния 7,5 инча и 10,25 инча Хелоуин Тиква Усмивка Вечерни чиния (Цвят : оранжево 20pcs)

20-штучная прибори за Еднократна употреба Черна, оранжева Пластмасова чиния 7,5 инча и 10,25 инча Хелоуин Тиква Усмивка

BGN 78.88

Наличност
На склад

*Високо качество : Черно-оранжева пластмасова дъска представлява хранителна пластмаса и твърда пластмасова рамка, която може да устои на разкъсване, извивката и разкъсване.Материал, не съдържа BPA, сигурно и экологичен. *Весел дизайн на Хелоуин : Тези чинии за партита за Хелоуин със златни тыквенными мотиви на стилен и много удобен апарт.Децата се забавляват на нашия весел и красив дизайн чинии за Хелоуин.Те определено ще добавят нови функции за всяко парти в чест на Хелоуин!. *Всичко е въпрос на удобство : не се налага да се справят с мивки, пълни чинии или ослепителни хартиени чинии, за да отговори на нуждите на партита на открито.Изхвърлете черни и златни плочи, след като ги използвате, за да спестите време за почистване и да прекарват повече време със семейството и приятели. *Специално за парти на Хелоуин : Тези златни плочи за партита могат добре да задържи спагети, телешко, зеленчуци, плодове, салата, шишчета по време на партита за Хелоуин.Те са подходящи за тема Хелоуин и ще ви помогнат да притежават уникална и чудесна парти за Хелоуин. *Задоволително следпродажбено обслужване : Ние винаги обръщаме внимание за вашия опит за закупуване.Ако имате някакви въпроси или проблеми с оборудването, просто се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се определи това.натиснете бутона "Добави в количката" точно сега, за да започнете стилен вечеря!.Спецификация : Цвят : черен, orange Material : хранително-вкусовата пластикразмер : 7.5 инча, 10.25 дюймовQuantity : 20номер потребители : 10 Occasion : Halloween Features : reusable Packing списък : 1*20pcs за еднократна употреба тарелка20-бр еднократна употреба чиния комплект съдържание : 7.5-инчов десерт плоча*10, 10.25-инчов плоча*10,примечания1. Моля, изчакайте 1-2 см грешки от ръчно измерване.2. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Опции за продукта

Color:
black, orange
Material:
food grade plastic
Size:
7.5 inches, 10.25 inches
Quantity:
20
Number of users:
10
Occasion:
Halloween
Features:
reusable
Packing list:
1*20pcs disposable plate :
20-piece disposable dinner plate set content:
7.5-inch dessert plate*10, 10.25-inch dinner plate*10,
1. Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. :
2. Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated the same :

Свързани продукти