.

.

Tgoon САМ Шевни Аксесоари, Полиестерна Прежда Отрежете Лента Уникален Здрава Лента, Завързана за Сватбената Рокля на Партията(бял)

Tgoon САМ Шевни Аксесоари, Полиестерна Прежда Отрежете Лента Уникален Здрава Лента, Завързана за Сватбената Рокля на Партията(бял)

BGN 34.80

Наличност
На склад

Широко приложение : Лента довършителни край са идеални за деколте, яка, през рамо, на ръба на копчета, подгъва на полата и маншетите, и т.н. Широко използване : Кружевную лента може да се използва в социалната, пердета, декоративни домашна градина, шапки/женски шапки, платках, обивке, сватбени материали.Премиум и здрав материал : Лейси лента е изработена от полиестерна прежда, мека и с подходяща дебелина.Приложимостта на : Лейси лента е идеална за шиене, производство на карти, капитониране, направата на рокли, колиета, само на мода и т.н. 5 ярда дължина-В комплекта е само на 5 ярда всяка обрезной лента, което е достатъчно за използване и можете да го нарежете на дължина по желание на клиента.Може да се използва в социалната, пердета, декоративни домашна градина, шапки/женски шапки, платках, обивке мебели, сватбени материали.Идеален за шиене, производство на карти, капитониране, направата на рокли, колиета, САМО на модата и т.н. е Изработена от полиестерна прежда, мека и с подходяща дебелина.Идеален за деколте, яка, през рамо, на ръба на копчета, подгъв на поли и копчета и т.н. изящна изработка, красиво и деликатно.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Trim Ribbon
Material:
Polyester Yarn
Optional Color:
Black, White
Width:
about 9cm / 3.5in
Length:
5 yards (can be cut according to your needs)
  :
Package List:
1 x Trim Ribbon :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти