.

.

Baoblaze Баня Стенни Полк Стенни Правоъгълна Ръжда Доказателство Caddy Кошница Суета Стойка за тоалетна Мивка Капак на Тоалетната чиния Баня с Душ Тоалетна Баня - Черно, ?

Baoblaze Баня Стенни Полк Стенни Правоъгълна Ръжда Доказателство Caddy Кошница Суета Стойка за тоалетна Мивка Капак на

BGN 74.16

Наличност
На склад

Съхранение голям капацитет : внимателно опаковани и лесно се отстранява.На складова площ 420х120мм може напълно да се сложи уголемени шампоани, душ гелове и т.н., Можете също така да вземете кърпа под него.Двойно и обърнат дренаж : Добър дренаж, не е лесно да се натрупват вода и се държи на сухо и гигиеничным.Ноктите безплатно и бормашина безплатно : Инсталация не вреди на стената, прост и удобен, лесен за инсталиране, супер бързо.Обновената версия с радиатори за хавлии от неръждаема стомана : дебел и здрав, лек и не са ръждясали, подвижни, гъвкави подбор.Място за съхранение Кухня, баня, капака на тоалетната чиния.Описание : - за Съхранение на голям капацитет : Внимателно опаковани и лесно се отстранява.На складова площ 420х120мм може напълно да се сложи уголемени шампоани, душ гелове и т.н., Можете също така да вземете кърпа под него. - Двойна и обърнат дренаж : Добър дренаж, не е лесно да се натрупват вода и се държи на сухо и гигиеничным. - Ноктите безплатно и бормашина безплатно : Инсталация не вреди на стената, прост и удобен, лесен за инсталиране, супер бързо. - Подобрена версия с радиатори за хавлии от неръждаема стомана : дебела и здрава, нежна и не ржавая, подвижна, гъвкава. - Място за съхранение кухня, баня, капака на тоалетната чиния.Спецификация : Материал : ABS, неръждаема стомана - Стил : модерен и лесен за Инсталиране : удар-Free Size Графика : 42x12x5.5cm / 16.54x4.72x2.17 inch Package Включва : 1 бр Баня стени Shelf Note : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на най-добрите продукти и услуги на клиенти.

Опции за продукта

- Material:
ABS, Stainless Steel
- Style:
Modern and Simple
- Installation:
Punch-Free
Size Chart:
42x12x5.5cm / 16.54x4.72x2.17 inch :
Package Includes:
1 Piece Bathroom Wall Shelf :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Свързани продукти