.

.

BAOBUM Плаващи Рафтове Душ Полк Аксесоари За Съхранение 1/2/3 Слой Антично Пространство Алуминиева Ъглова Етажерка Шампоан За Душ, Сапун, Козметични Рафтове Душ Caddy Кош?

BAOBUM Плаващи Рафтове Душ Полк Аксесоари За Съхранение 1/2/3 Слой Антично Пространство Алуминиева Ъглова Етажерка Шампоан

BGN 79.12

Наличност
На склад

[КОСМИЧЕСКА АЛУМИНИЕВА ЪГЛОВА ПОЛК]е Устойчива на корозия, както нещастници, изработени от гума и ABS-пластмаса с хромирани елементи; Guarrante никога не ръждясва, което се оказа 24-часов физиологичен тест. [Удобно да се използват]Идва с рафтове, полк caddy organizer е идеален за употреба в банята и в кухнята.Той може да се съхранява сапун, шампоан, почистващо средство за лице, лосион, четки и така нататък.Също така е много подходящ за буркани за подправки, кутии, бутилки и много други, което спестява много място. [Многофункционален и модерен дизайн]Дизайнът на тоалетното дупки прави рафт лесно суха, което предпазва от размножаване на бактерии.Място за съхранение на достатъчно и е най-добре да се организира принадлежности за баня, почистващи препарати,буркани за подправки и т.н., А също така има куки, на които могат свободно да висят предмети. [Трайно закрепване] Смукателна душ полк е издънка, така че тя може да се придържаме към всички гладки повърхности, включително плочки, стъкло и метал. [100% БЕСПРОБЛЕМНАЯ закупуване] Ако вашият продукт ръжда, слайдове или не работи правилно, моля, свържете се с нас, ние ще ви върнем парите безусловно.

Опции за продукта

Свързани продукти