.

.

SMARTAKE 4-Pack Ъглов Душ Caddy, SUS304 Залепваща Рафт От Неръждаема Стомана За Баня с 4 Подвижни Куки, Стенен Органайзер за Съхранение на Стелажи за Душ, за кухня, Тоалетни и Общ?

SMARTAKE 4-Pack Ъглов Душ Caddy, SUS304 Залепваща Рафт От Неръждаема Стомана За Баня с 4 Подвижни Куки, Стенен Органайзер

BGN 60.88

Наличност
На склад

Rustproof Sus304 Неръждаема стомана.Space Организатор : Тези етажерки за баня са предназначени за организиране на пространството, подходящи само под прав ъгъл от 90 градуса, идеална за съхранение на шампоани, миещи, сметана и много други, не изисква пробиване, не вреди на стената, лесен за инсталиране. 4 подвижни куки може да се използва за окачване на банной четка и самобръсначка.Rustproof Материал : Изработен от неръждаема стомана SUS304, ъглов caddy душ, non-антикорозионна и дългосрочни ползи.Също така не е лесно мръсна или влажна баня, да се поддържат чисти и спретнати.Силно лепило : Мощен лепило идва с рафт за баня, осигуряване на стабилност, душ, стелажи, ние предлагаме и допълнителни 4 лепило, за да отговарят на вашите нужди.Ръчно ПРЕМАХВАНЕ : Използвайте сешоар, за да загрее стикер, лесно свалям я, когато тя е достатъчно да стане.Бързо източване на : Кухи и вентилирани дизайн за бързо източване на водата дръжте принадлежности за баня на рафта в банята сухи и чисти.Пакетът включва в себе си и Размер : 4*душ кутийка, големи : 8.7*8.7*2.0 инча, малки : 7.9*7.9*2.0 инча. 16*лепила, 8*куки. (Забележка : Ако имате някакви проблеми с използването, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.).Пакетът включва 4 X ъглови рафтове 12 X лепила 4 X куки Размер лепило : 2.6*6.5 in Ръководство за инсталиране : 1. Почистете повърхността, където искате да инсталирате рафт за бани, той трябва да бъде монтиран под ъгъл от 90°.Преди да инсталирате съхранява на сухо място. 2. Свалям една защитно фолио лепило, лепило лепило за пречистена стената. 3. Дръж рафт за баня на groove лепило.Ръководство за отстраняване : Ако трябва да се откъсне установен лепило, моля, използвайте сешоар, за да го загрее, тогава ще бъде лесно да се откъсне.Къде се използва : 1.Широко се използва за баня, кухня, душ, стаи за кърпи, четки, скрубери, сапун за съдове, шампоани, миещи и т.н. 2.Моля, НЕ приклеивайте рафт за боядисани стени или тапет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни.

Опции за продукта

Свързани продукти