.

.

Shanrya Mesh Toys Storage Net, Държач за Количка Чанта Органайзер За Съхранение на Вана Играчка, Играчка за Вана Играчка Притежателя Кошница за Съхранение на Играчки за Продукт?

Shanrya Mesh Toys Storage Net, Държач за Количка Чанта Органайзер За Съхранение на Вана Играчка, Играчка за Вана Играчка

BGN 23.19

Наличност
На склад

Осигуряване на повече места за съхранение на нещата, което прави вашата баня чист и подреден.Сладки мультяшные шарки, със сигурност лесно ще привлече вниманието на децата.Лесно и удобно за използване, няма нужда от монтаж, много просто.Здрав за по-дълга употреба, с фин и изтънчен майсторство на изработката.Изработен от качествен полиестер материал, лесен и не токсични.Функция : 1. Осигуряване на повече пространство за съхранение, което прави вашата баня чист и подреден.2. Сладки мультяшные модели определено е лесно да привлече вниманието на децата.3. Лесен и удобен за употреба, на липса на нуждите за срещане, много просто.4. Здрав за по-дълга употреба, с тънка и изящна изработка.5. Изработен от качествен полиестер материал, лесен и не токсични.Параметри : Състояние : 100% чисто нова Тип : мрежести играчки за съхранение на Net Optional Цвят : жълт, зелен, кафе, розов Материал : полиестер Приложение : мръсни дрехи, хранителни стоки, играчки и т.н. Списъка с пакети : 1 x метална Мрежа за съхранение.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Mesh Toys Storage NetOptional Color
Material:
Polyester 
Applications:
Dirty clothes, groceries, toys, etc.
  :
Package List:
1 x Storage Net :

Свързани продукти