.

.

6 Бр. Пролетта Средство За Премахване на Окосмяване по Лицето с машинка за подстригване за Премахване на Вежди Наклонени Пинсети Резбово епилация Эпилятор за Лице ?

6 Бр. Пролетта Средство За Премахване на Окосмяване по Лицето с машинка за подстригване за Премахване на Вежди Наклонени

BGN 5.99

Наличност
На склад

Какво е включено : вие получавате 1 бр. розови пружини за епилация и 1 бр. черни извори за епилация, с 2 бр. средства за отстраняване на веждите и 2 бр. пинсети за вежди, достатъчно за премахване на вашите ежедневни нужди.Практичен дизайн : нашата пружина за епилация е противоскользящую текстура, която може да съответства на кривизне отпечатъци, много е лесно да се запази и не е лесно да пада, което дава възможност за лесно премахване на космите.Лесна употреба : дръжте с двете си ръце и се навеждате естествено, пружинное средство за премахване на косата, обръща се и се разширява навътре, за да го накара да се търкаля по аксиално посока, просто задръжте, свита и скручивайте, 3 стъпки ще ви помогнат безопасно премахване на окосмяване по лицето.Тример за вежди и пинсети : тример за вежди може премахване на косми около веждите, ъгъл намали позволява лесно да се контролира, пинсети може лесно премахване на излишните косми по лицето си.Широко приложение : резба набор от инструменти за отстраняване на коса е подходяща за горните и долните устни, брадичката, бузите и шията, помага бързо да извади трудни за коса, до които не може да достигне други инструменти.Приложими случаи : Набор от инструменти за епилация с конец, подходящ за горните и долните устни, брадичката, бузите и шията, помага бързо да извади трудни за коса, до които не може да достигне други инструменти.Как да използвате : Дръжте с двете си ръце и се навеждате естествено, пружинное средство за премахване на косата, обръща се и се разширява навътре, за да го накара да се търкаля по аксиално посока, просто задръжте, свита и скручивайте, 3 стъпки ще ви помогнат безопасно премахване на окосмяване по лицето.Технически характеристики : Материал : пластмаса и метал Цвят : черно, розово Размер : както е показано на снимките Брой : 6 бр. Пакет включва : 1 x Розови система за епилация, 1 x черен система за епилация, 1 x Розова самобръсначка за вежди 1 x Black самобръсначка за вежди 1 x черен пинсети за вежди 1 x pink пинсети за вежди Бележки : Ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Опции за продукта

Свързани продукти