.

.

Energizer LED Къмпинг Lanterns (2-Pack), Здрави непромокаеми осветление за палатки, се изисква 3 D батерии (не са включени)

Energizer LED Къмпинг Lanterns (2-Pack), Здрави непромокаеми осветление за палатки, се изисква 3 D батерии (не са включени)

BGN 28.54

Наличност
На склад

[ПЕРФЕКТНИ АКСЕСОАРИ ЗА КЪМПИНГ] : Две кемпинговых фенер Energizer - се хранят от 3 D батерии (БАТЕРИИ В КОМПЛЕКТА НЕ са ВКЛЮЧЕНИ). [ОСВЕТЛЕНИЕ ЗОНА] : Махнете капачка от подвесного фенер, за да се обърнат на 360-градусов осветление. [ОКАЧЕН ФЕНЕР ЗА вътрешна или ВЪНШНА УПОТРЕБА] : чудесно като кемпингового лампа, led работен фенер или аварийно осветление, независимо дали е в гората или в задния двор. [СВЕТЪЛ] : led фенер изхвърлянето на 1500 лумена в срок до 5 часа или 150 лумена на 70 часа, в нисък режим. [ИЗДРЪЖЛИВА, ЗА УПОТРЕБА на ОТКРИТО] : Небьющийся и водоустойчив дизайн IPX4, който го прави здрав и надежден спътник на къмпинг. [ANSI TESTED] : Доверете се на Energizer, за да се осигури мощна производителност, която ние обещаваме, – всички тела Energizer са независимо тествани и се придържат към строги, надеждни стандарти ANSI.Светите светлина дълго в нощта с тези фенери къмпинг Energizer.До 12 пъти по-ярка от стандартните led технология, този кемпинговый фенер оборудван с капачка за осветяване на 360 градуса.Окачен на кука позволява да го закачите като фенер на палатки или на работния фенер.Благодарение на по-продължително време на работа и функция за затъмняване на този кемпинговый фенерче е идеалният компаньон за почивка след залез слънце.Режими на студено и топло бяла светлина позволяват да се регулира яркостта на всеки led фенер.Ефекта на светлинни режим за безопасност и сигнализация, което го прави чудесен като за възстановяване на фенер.За надеждна работа във всички ситуации доверете се на Energizer.

Опции за продукта

Свързани продукти