.

.

Група Повърхността на Педалите Група на Съпротива Педали, 6-Тръбна Еластична, Дърпане на Въже, с Дръжка на Фитнес уреди, Боди билдинг Эспандер за Корема/Талия/Ръце/К?

Група Повърхността на Педалите Група на Съпротива Педали, 6-Тръбна Еластична, Дърпане на Въже, с Дръжка на Фитнес уреди,

BGN 78.32

Наличност
На склад

_BOS_ Високо качество : Спортни пособия за йога Resistance Band оборудван дебелото смели естествен латекс с шнорхел, висока якост, трайност и удобство в десетки хиляди пъти при изпитване на опън. ▼Упражнение за корема, ръцете и гърдите : използването както на постоянни, така и седи добре.Различен метод на използване за различни упражнения.Идеален за тонизиране и укрепване на корема, кръста и краката, ръцете, бедрата, горната част на бедрата. ▼Елегантен дизайн : Тези ленти за упражнения са напълно подходящ дизайн ръце, малък размер.Състои се от гъвкава пяна за защита от вреда, както и с 6шт тяговыми канатами, висока якост и добра еластичност. ▼Ефективен и удобен за употреба : Можете да използвате тези комплекти, за упражнения със съпротива в личния живот на вашия дом, хотелска стая, офис или дори на открито.Оферта-добри тренировки. _BOS_ Размер на 19.6 инча * 29,5 инча , а дължината стрейча - 9,84 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти