.

.

LUNCA за Xiaomi Redmi Note 8 Телешка текстура Магнитна Обтегач Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и Слотове за карти и портфейла си и фоторамкой Здрав (цвят : Кафе)

LUNCA за Xiaomi Redmi Note 8 Телешка текстура Магнитна Обтегач Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и Слотове за карти

BGN 102.10

Наличност
На склад

Дизайн точен и точно подходящ за вашия телефон.Изработен от изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време.Конструкция, сгъваща се стойка осигурява удобство хоризонтален преглед.Функционални слотове за карти, поставка ,портфейл и фоторамка, удобни за използване.Той адекватно да защитава вашите устройства от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване.Всички бутони и портове са лесно достъпни. 1. Дизайн точен и точно подходящ за вашия телефон.2. Изработен от изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време.3. Конструкция стойка Flip ви позволява лесно да разглеждате хоризонтални изображения.4. Функционални слотове за карти, поставка ,чантата и фоторамка, удобни за употреба.5. Той адекватно да защитава вашите устройства от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване.6. Всички бутони и портове са лесно достъпни.

Опции за продукта

Свързани продукти