.

.

aoji [Луксозна телешка кожа] Кожен Флип Калъф за Xperia 1 III,Ударопрочная Делото С Пълно Покритие, Магнитна Капачка Мек TPU Страничната Броня на Shell за Xperia 1 III,Нощен Малка Че?

aoji [Луксозна телешка кожа] Кожен Флип Калъф за Xperia 1 III,Ударопрочная Делото С Пълно Покритие, Магнитна Капачка Мек

BGN 7.99

Наличност
На склад

※Луксозен флип калъф от телешка кожа за Xperia 1 III 6,5 инча ※Всички връзки и бутони, камера и сензор за пръстови отпечатъци са лесно достъпни и лесни за употреба. ※Избраната от телешка кожа ※ Използвана кожа-това е 100% сертифицирана от телешка кожа, мека, здрава и трайна.Изберете непълнолетни телета, те порите са малки, единни и гъста, гладка, равномерна дебелина, ясен протектор.Еластичност, добра пропускливост и устойчивост на надраскване и износване.Осигурете горната високо качество на кожата визуален празник и изискан допир специално за вас. ※Джоб портфейл калъф за Xperia 1 III※ Не е тромава, магнитна закопчалка със силен магнетизъм, предпазва екрана на вашия телефон.Страничната броня TPU, предпазна метална част от вашия Xperia 1 III от надраскване, а не от леко падане. ※Елегантен външен вид с удобството на※ Точното положение на камерата и на светкавицата на светлината, като в същото време по-висока от камера за защита.Выдолбленный предни слушалка, можете да се обадите от затворен корпус. ※ Идеален избор за ежедневието и бизнеса ※ Благодарение на леко докосване и роскошному взе предвид своята практика от телешка кожа за Xperia 1 III вашата работа и живот ще бъде по-ефективна.Съдържание : 1x aoji луксозен кожен флип калъф от телешка кожа за Xperia 1 IIIPhone и други аксесоари не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти